İl Başkanı Deniz´den CHP Besni Teşkilatına Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisinin il kongresinin YSK tarafından iptal edilmesinin ardından yeniden yapılan seçimde başkan seçilen Deniz Çakmak, CHP Besni Teşkilatını ziyaret etti.

SİYASET 27.02.2018 10:47:02 0
İl Başkanı Deniz´den CHP Besni Teşkilatına Ziyaret

Kılınç; ?Aday olacak arkadaşlarımızı

Sahada çalışmaya davet ediyorum?

Parti binasındaki ziyarete CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, Kadın Kolları Başkanı Sibel Esen Peyker ve partililer katıldı.

Ziyarette konuşan CHP Besni İlçe Başkanı Hakan Kılınç, CHP İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını ifade etti.

Kılınç şunları kaydetti; ?Önümüzdeki seçimlerde biz kadromuz olarak Besni´yi yönetmeye hazırız. Buradan aday olacak arkadaşlarımızı sahada ilçe örgütümüzle beraber çalışmaya davet ediyorum. Çünkü 2019´da Besni´mizde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarıyla vatandaşlarımızı hizmete boğacağız. Bundan benim hiç kuşkum yok. Çünkü biz hazırız.

Seçime çok kısa süre kala adaylık düşünen arkadaşlarımızla çalışma yapmamız sağlıklı olmayacak. Tabi ki partimizde herkes her kadroya aday olabilir ama bunu 7-8 ay önceden belirtip bizlerle beraber sahada çalışması gerekiyor. 2019´da inşallah Cumhuriyet Halk Partisi Besni ilçe örgütü olarak yerel yönetimi kazanacağız? diye konuştu.

Deniz; ?Parlamenter

Seçime geri döneceğiz?

Daha sonra konuşan CHP İl Başkanı Deniz Çakmak ise; ?Bir il Başkanlığı seçimi yaşadım. Öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabi iki adayımız oldu. Geçen dönem bir adayımız kazandı ama bir yanlışlıktan dolayı tekrar seçim düzeltildi ve bu dönem başkanlığı biz kazandık. Genç, heyecanlı ve dinamik olmamız açısından bu dönem çok önemli. Çünkü 2019´da baskın bir seçim olacak. Şunu, bunu unutalım, bundan sonra ne yapacağız düşüncesinin hesabını yapmamız lazım. Dediğimiz gibi bu dönem çok önemli, çünkü sadece belediye ve milletvekilliği seçimi değil başkanlık seçimi çok önemli. Şuan İstanbul neyse Adıyaman´da o, seçilecek olan başkan 2019´a damgasını vuracak. Genel Başkanımız bu anlamda bir anayasa değişikliği hazırlamakta. Başkanlık seçimini kazandığımız zaman hep beraber parlamenter seçime döneceğiz.

Bu anlamda Genel Başkanımız kadın ve gençlik çok önemli dedi. Biz mahalle mahalle kadın ve gençlik komitesi oluşturacağız.  İl başkanlığı düzeyinde ayda bir defa toplantılar yapacağız. Dediğimiz gibi bu dönem çok önemli, herkese büyük yükler düşmekte. İnanıyorum ki her şey güzel olacak, şimdiden hepinize teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor