İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner yaralı polisleri ziyaret etti

GÜNDEM 9.07.2014 07:41:30 0
İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner yaralı polisleri ziyaret etti

İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan ve eşi  Seher Avan ile birlikte ilçemizde meydana gelen silahlı ve satırlı kavgaya müdahale etmek isterken pompalı tüfek ile ateş edilmesi neticesi yaralanan polis memurları Halil İncedal ve Numan Çetin’i ikametlerinde ziyaret etti.

Ziyarette polis memurlarına, eş ve çocuklarına geçmiş olsun temennisinde bulunan Salmaner daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğüne geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğünün geçici yeni yerine taşınması dolayısıyla yerinde denetleme yapan Salmaner personel ile kısa bir toplantı yaptı.

Salmaner toplantıda yaptığı  konuşmada 2559 sayılı Polis Vazife Selahiyet Kanununun birinci maddesi Polis, Asayişi amme şahıs tasarruf emniyetini ve mesken masuniyetini korur. Halkın ırz, can ve malını muhafaza eder demektedir. Polis toplumda ayrım yapmaksızın şüpheli müşteki her kesimin hak ve hukukunu korumak zorundadır. Huzurun şehri, eğitimin şehri Besni ilçemizde bu olayın olması bizleri üzmüştür. Polisin görevi saldırıyı yapanın da saldırıya maruz kalanın da hak ve hukukunu korumaktır. Polisimiz de bu olayda can kaybı olmaması olayın daha fazla büyümemesi için kanundan aldığı yetkiyi kullanarak üzerine düşen görevi yapmıştır. Müdahale esnasında iki görevlimiz tüfekten çıkan saçmalar ile yaralanmışlardır. Tüm Yaralıların olay yerinden  güvenli bir şekilde hastahaneye sevkini sağlamışlardır. Olay yerini koruma altına alarak tüm delilleri detaylı bir şekilde incelemişlerdir. Olayı  adalete intikal ettirmişlerdir. Temennimiz bundan sonra ilçemizde bu tür üzücü olayların yaşanmamasıdır. Bu olaydan dolayı memurlarıma vatandaşlarımıza geçmiş olsun dedi. İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner daha sonra ilçemizden ayrıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor