İl Emniyet Müdürü Salmaner Besni Emniyetini ziyaret etti

GÜNDEM 8.04.2014 12:17:07 0
İl Emniyet Müdürü Salmaner Besni Emniyetini ziyaret etti

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan Sıralı amirler ve polis memurları tarafından karşılanan Salmaner tüm personel ile tek tek tokalaşarak hatırlarını sordu. Daha sonra ilçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile kısa bir toplantı yapan İl Emniyet Müdürü Fikret Salmaner  “Mahalli İdareler seçim sürecini il merkezi ve ilçelerimizde başarı ile tamamladık. Vatandaşımızın iradesinin sandığa güvenli bir şekilde yansıması için teşkilat olarak hepimiz saat gözetmeksizin çalıştık hepinize özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Salmaner; “Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. Yılını kutladığımız bu haftada hafta sonu ilçe Amir, Müdür ve personellerini yerinde ziyaret edip günlerini kutlamak istedim. Cumartesi günü Kahta, Gerger, Sincik ve Samsat ilçelerimizi Pazar günü de Tut, Gölbaşı ve Besni ilçelerimizi ziyaret ettim.  Emniyet teşkilatının toplumda huzuru ve güveni sağlama vatandaşın can ve mal güvenliğini koruma kanun hakimiyeti ve devlet otoritesi gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir. Eli nasırlı amcanın, eli kınalı teyzenin hukukun içerisinde haklarını siz koruyacaksınız Emniyete gelmeye çekinen vatandaşın elinden siz tutacaksınız, şehrin en ücra yerinde oturan vatandaşlara siz ulaşacaksınız, mesleğimizin, çalıştığımız yerin kıymetini bileceğiz ve hakkını vereceğiz. Bu vesile ile 10 Nisan Polis Gününüzü kutluyor vatan uğruna canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Kahraman Gazilerimizi şükranla anıyor, Şehitlerin bizlere emaneti olan ailelerine, sizlerin de ailelerine sağlık, mutluluklar diliyorum” dedi.

 Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünün geçici olarak taşınacağı eski devlet Hastanesi binasında tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Fikret Salmaner Besni’den ayrıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor