Bugün, 19 Mart 2024 Salı

İl Genel Meclis üyesi Öztekin CHP´den istifa etti

CHP Besni ilçe teşkilatının Besni Belediyesi tarafından Hayrat Vakfına tahsis edilen arsa kararına tepkisi sonrası il genel meclisi üyesi Haci Ali Öztekin partisinden istifa etti.

SİYASET 5.12.2020 10:25:54 0
İl Genel Meclis üyesi Öztekin CHP´den istifa etti

İstifasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Öztekin şunları söyledi; "Son günlerde sosyal medyada, CHP Besni İlçe örgütünün, Besni Belediye Meclisinin almış olduğu, Kur´an Eğitimi ve Hafızlık kursu için Hayrat insani yardım vakfına mülkiyeti Besni Belediyesinde kalmak şartı ile yer tahsis edilmesine karşı çıkarak alınan bu kararın iptal edilmesiyle ilgili bir çalışma içerisinde olduklarını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayım. 

Besni Belediyesi´ni Kur´an Hafızlarının yetişmesine vesile olacak olan böyle bir hizmeti gerçekleştirdiği için tebrik ediyor, alınan bu kararın sonuna kadar devam etmesini özellikle destekliyorum.

Mensubu bulunduğum, CHP İlçe örgütünün, milli ve manevi değerlerimizi hiçe sayarak, Kur´an eğitimi verecek olan, Hafız yetiştirecek olan, ilim ve irfan sahibi bir neslin yetişmesine sebep olacak böyle bir çalışmaya karşı çıkmasını kendi inanç değerlerimle bağdaştıramadım. Böyle hayırlı bir hizmeti eleştiren ve kimden olursa olsun, Kur´an eğitiminin karşısında duracak bir yapının içinde bulunmam kabul edilebilir bir durum değildir.

Bu sebepten dolayı mensubu bulunduğum Cumhuriyret Halk Partisi, Parti üyeliğinden İSTİFA EDİYORUM" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER