Bugün, 19 Mart 2024 Salı

İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz Besni´de okullardan brifing aldı

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, 2020-2021 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Besni´yi ziyaret ederek okulların yüz yüze eğitime hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

EĞİTİM 20.10.2020 14:20:39 0
İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz  Besni´de okullardan brifing aldı

Ziyaretlerine Şambayat Atatürk İlkokulu ile başlayan Alagöz, sınıflarda derslere katılarak, minik öğrencilerle tek tek ilgilendi. Çocukların büyük bir ilgi ve sevgiyle karşıladığı İl Milli Eğitim Müdürü Alagöz, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunup bir süre sohbet ettikten sonra öğretmenlerden eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.  

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Alagöz, daha sonra Safyün Hatice Gölbaşı İlk/Ortaokulunu ziyaret etti. Gaziantep´te düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde Akıllı Ulaşım yarışmasında Türkiye finallerine davet edilen okul SAFKOD takımının hazırladığı "Acele İşe Radar Karışır" isimli projesi hakkında bilgi alan Alagöz´e İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, Milli Eğitim Şube Müdürleri Adil Kahya ve Ramazan Korkut eşlik etti.

Safyün Hatice Gölbaşı ilkokulu ziyaretlerinin ardından Besni Eğitim Vakfı ilkokulunda düzenlenen kırtasiye malzemesi dağıtım törenine katılan Alagöz, ihtiyaç sahibi öğrencilerle de bir süre sohbet etti.

Okul ziyaretlerinin ardından İlçe Kaymakamı Nazlı Demir´i makamında ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Alagöz, 2020 - 2021 yılı eğitim ve öğretim faaliyetleri ile pandemi sürecindeki uzaktan eğitim, yüz yüze eğitim ve okulların durumu ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER