Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İl Özel İdaresinin 2020 Yılı bütçesi onaylandı

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, İl Özel İdaresinin 2020 bütçe ve yatırım çalışmalarını tamamlayan İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yapılan toplantıda İl Özel İdaresinin 2020 yılı bütçesi 135 Milyon TL olarak onaylandı.

GÜNDEM 29.11.2019 09:32:13 0
İl Özel İdaresinin 2020 Yılı bütçesi onaylandı

Bütçe görüşmelerinin son gününde Vali Aykut Pekmez, İl Genel Meclis Üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıya İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sami Işık, İl Genel Meclis Üyeleri ve Özel İdare Şube Müdürleri katıldı.
Kasım Ayı boyunca devam eden yoğun bütçe görüşmelerinin birlik ve beraberlik içerisinde tamamlandığını kaydeden İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Can Erdoğan, ?İnşallah Sayın Valimizin destekleriyle 2020 yılı içerisinde kırsal kesime yönelik hizmet çıtasını daha da yükselterek güzel hizmetlere vesile olacağımıza inanıyorum ?dedi.
2020 yılı İl Özel İdaresi bütçesinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Vali Aykut Pekmez ise, ?İl Genel Meclis Üyelerimiz 202 yılı bütçesini onaylama süreci içerisinde yoğun bir program gerçekleştirdiler. Tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaremiz 2019 yılında kırsal kesimde yaşayan halkımızın yaşam ve refah düzeyini artırmak için elindeki imkânların fazlasını yaratarak önemli hizmetler hayata geçirmek için yoğun gayret sarf etti. İl Genel Meclis üyeleri olarak sizlerde köylerimizi ziyaret ettiğinizde o yapılan işleri bizzat takip ettiniz. İnşallah 2020 yılı itibariyle hem onayladığımız yatırım programının hem de sağlayacağımız dış desteklerle verimli bir yıl geçiririz. İl Özel İdaresinin 2020 yılı bütçesi ile yatırım programının ülkemiz başta olmak üzere ilimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, yoğun bir çalışma sonrası bütçeyi yapan İl Genel Meclis Başkanımıza, İl Genel Meclis Üyelerine, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum? dedi.
Konuşmaların ardından Vali Aykut Pekmez, İl Genel Meclis Başkanı ve İl Genel Meclis üyeleriyle 2020 yılı bütçesi ve kırsal kesime yönelik yapılacak yatırım ve çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER