Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

iLiMiZDEKi SAĞLIK TESiSi EKSiKLiKLERiNi GiDERiN..!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, son günlerde Adıyaman´da yaşanan koronavirüs vaka sayılarındaki artışa dikkat çekti. Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığına çağrıda bu

GÜNDEM 26.02.2021 10:02:09 0
iLiMiZDEKi SAĞLIK TESiSi EKSiKLiKLERiNi GiDERiN..!

ADIYAMAN´DA SON ON GÜNDE 476 ADRES KARANTİNAYA ALINDI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Av. Abdurrahman Tutdere, TBMM Genel Kurulu´nda yaptığı konuşmasında Adıyaman´daki koronavirüs vaka sayılarında büyük bir artış yaşandığını ifade ederek, ?Vaka sayılarında yaşanan artışın temel sebebi Adıyaman´daki sağlık tesislerinin eksikliğinden kaynaklanmaktadır. Vaka sayılarında yaşanan artışlardan dolayı vatandaşlarımız büyük tedirginlik yaşamaktadır." dedi.
Koronavirüs vaka sayılarında artış yaşanan mahallelere geçmiş olsun dileklerini ileten Tutdere, ?Son on günde 476 adres karantinaya alınmıştır. Adıyaman Merkeze bağlı Ağikan, Yenigüven ve Zey Köyleriyle Yaylakonak Beldesinin Merkez ve Karaçalı mahallelerinde bulunan okullarda yüz yüze eğitime karantina süresince ara verildiği açıklandı. Karantina altına alınan adreslerle, Yaylakonak Merkez Mahallesi ve Karaçalı Mahallesi´nde karantina tedbirleri uygulanan adreslerde yaşayan tüm yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum.? 

 ?AK PARTİ KONGRELERİ SİZİ YANILTMASIN, KORONAVİRÜS ARAMIZDA DOLAŞMAYA DEVAM EDİYOR?

Adıyamanlıları koronavirüse karşı tedbirli davranmaları konusunda uyaran Tutdere, ?AK Parti´nin kongreleri sizi yanıltmasın, koronavirüs sokakta, caddede, pazarda her yerde aramızda dolaşmaya devam ediyor. Bu nedenle, tedbirlere uyalım.? dedi.
Adıyaman´daki sağlık altyapısı eksikliklerinin bir an önce giderilmesi hususunda Sağlık Bakanlığına çağrıda bulunan Milletvekili Tutdere, Adıyaman´daki 150 yataklı devlet hastanesi başta olmak üzere, ilimizdeki sağlık tesisi ve sağlık altyapısı eksikliklerini bir an evvel giderin" ifadelerini kullanarak Sağlık Bakanlığı´nın Adıyaman 150 Yataklı Devlet Hastanesinin inşaatına bir an önce başlanılması gerektiğinin altını çizdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER