İlköğretim Haftası Etkinliklerle Kutlandı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte düzenlenen İlköğretim Haftası etkinliklerle kutlandı.

EĞİTİM 22.09.2017 13:36:51 0
İlköğretim Haftası Etkinliklerle Kutlandı

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte düzenlenen İlköğretim Haftası etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar kapsamında ilk olarak Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk konuldu.

Okul kutlamaları çevresinde devam eden program Besni İlkokulunda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Okul Müdürü Yaşar Gülten yaptı.

Gülten konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusu içerisindeyiz. İlkeleri ve devrimleriyle cumhuriyetimize ve eğitim sistemimize yol gösteren Atatürk´ün izinde sürdürülecek laik, demokratik ve çağdaş bir eğitim sistemiyle tüm çocuklarımıza sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.

Eğer biz bugün Ay yıldızlı bayrağımızın altında özgürce nefes alıyorsak, minarelerimizden ezanlar eksik olmuyorsa, geleceğimize güvenle bakabiliyorsak bunu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarına, şehitlerimize, gazilerimize ve onlar gibi nice kahramanlara borçluyuz.

Besni İlkokulu 300 öğrencisi 13 öğretmeni, 2 idarecisi ve 3 yardımcı hizmetlisiyle eğitim-öğretime sorunsuz şekilde devam etmektedir. Bu okulda 2014 tarihinde göreve başladığımda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 260 metre uzakta olmamıza rağmen devletimize hiç yük olmadan fiziki eksikliklerini gidermenin mutluluğu içerisindeyiz.? dedi.

Yapılan konuşmaların ardından okul öğrencileri tarafından şiirler okunarak folklor gösterisi sergilendi.

Program okul müdürlüğü tarafından yapılan ikramların ardından sona erdi.

Programa Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Ali Yıldırımoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul ve kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor