Bugün, 19 Mart 2024 Salı

İlköğretim Haftası törenle kutlandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlaması hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasıyla gerçekleşti.

EĞİTİM 19.09.2020 09:16:13 0
İlköğretim Haftası törenle kutlandı

Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bayram Canlı, Fikret Ürey, Adil Kahya, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.
Törenin ardından açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; ?Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs salgını nedeniyle eğitim-öğretimde bazı engellerle karşılaştık fakat hep birlikte tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Besni halkı olarak bizler her zaman her koşulda eğitimde engelleri aşmayı başardık. Başarının sınırı olmadığı gibi başarısızlığın da bahanesi olamaz diyoruz.
Çalışma arkadaşlarımızla, dinamik bir öğretmen kadrosuyla, ilgili velilerimiz ve azimli öğrencilerimizle güçlü bir ekip olarak güzel Besni´mizi eğitim alanında hak ettiği yerlere taşıyoruz. Gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitimde uzun süredir hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Aldığımız dönütleri tek tek inceleyerek eksiklerimizi ivedilikle kapatıyoruz. EBA Destek Noktaları, Canlı Dersler, Destekleme ve Yetiştirme Kursları, Sosyal Platformlardaki paylaşımlar ile öğrencilerimizin her alanda yanlarında olmaya çalışıyoruz. Allah´ın izniyle Besni´miz bu süreçten alnının akıyla çıkarken ülkemizde ve dünyada hayatın her alanda normalleşeceği günleri yakında göreceğimizi umuyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER