İmam Hatip Lisesi mezunları Pilav gününde buluştu

GÜNDEM 23.08.2013 09:24:37 0
İmam Hatip Lisesi mezunları Pilav gününde buluştu

 

Okul bahçesinde, Besni İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Dernek Başkanı Avukat İsmail KIRAN, pilav günü için tüm mezun ve mensupları ilçeye davet ettiklerini söyledi.

Besni İmam Hatip Lisesinin önemli ve değerli insanları yetiştirdiği bir ilim yuvası olduğunu belirten Kıran, 'Bu okuldan mezun olup, farklı makam ve mevkilerde, iş kollarında insanlarımıza hizmet eden arkadaşlarımıza da yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu ilim yuvaları vatandaşlarımızın desteğiyle onların gönlünde taht kurmuş, güzel eğitim kurumlarıdır. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi devam ettirsin. 

Okulumuzun adının daha yukarılara taşına bilmesi için tüm mezun ve mensup arkadaşlarımı burada görmekten ayrı bir mutluluk duyduk. Derneğimi tarafından bu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerimiz devam edecektir' dedi.


Törende konuşan Okul Müdürü Hasan Tosun, “Biz öğretmenlerimizden aldığımız eğitim, büyükl

erimizden aldığımız dua ile bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra 

da hizmet aşkıyla çalışmaya 

devam edeceğiz ki Besni İmam Hatip Lisesi geçmişten günümüze kurum kültürü gelişmiş, ilçede lider, ulusalda model olmayı tarihinde başarmış bir okuldur.” dedi.

Pilav gününe Dernek Başkanı Kıran 'ın yanı sıra, Besni Eski Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Kızılay Besni Şube Başkanı Ali Erdoğan, Eğitim Bir Sen Besni yönetimi ve Besni İmam Hatip Lisesi mezunları katıldı.

Programda yapılan konuşmaların ardından  katılımcılara etli pilav ikram edildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor