İmamoğlu; ?Sorunların çözümü için herkesle işbirliği içerisinde olacağız?

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ve Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre, son yayınlanan kararnameyle Besni Kaymakamlığına atanan Bedirhan İmamoğlu´nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Besni hakkında karşılıklı fikir a

GÜNDEM 11.10.2019 13:55:54 0
İmamoğlu; ?Sorunların çözümü için herkesle işbirliği içerisinde olacağız?

?BESNİ KADİM BİR ŞEHİR?

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ve Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre son yayınlanan kararnameyle kısa süre önce Besni´deki görevine başlayan Kaymakam Bedirhan İmamoğlu´nu makamında ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette Besni´nin kadim bir şehir olduğunu ve burada görev yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden İmamoğlu kendisinin de Sivaslı olduğunu Anadolu´da aynı görgü ve kültür ile yetiştiğini bu yüzden hiç yabancılık çekmediğini söyledi.

?Besnili hayırseverlerden katkı bekliyoruz?
İlçenin sorunlarını öncelikli olarak tespit etmeye çalıştıklarını ve bunların çözümü noktasında herkesle işbirliği içerisinde olmaya çalışacaklarını ifade eden Kaymakam İmamoğlu, özellikle yeni gelişen Yenikent bölgesindeki her üç mahallede ilkokul, ortaokul ve lise ihtiyacı olduğunu bu noktada Besnili hayırseverlerden katkı beklediklerini sözlerine ekledi.

Emre´den Besni üzümü vurgusu
Ziyarette gazetemiz başyazarı Hasan Emre ise Besni´nin geçmişi ile günümüz hakkında kısa bilgiler vererek Çıldır ile Kaymakam akrabası olduklarını ve Merhum Hasan Tütün ile şimdi Batman valisi olan Hulusi Şahin´nin de Çıldır´dan sonra Besni´de görev yaptıklarına dikkat çekerek Çıldır´dan sonra Besni´de görev yapan Kaymakamların Besni için çok değerli ve anlamlı hizmetler yaptıklarını belirtti.
Hasan Emre, bu vesileyle Kaymakam İmamoğlu´nu da o kategoride anmak istediklerini ifade etti.
21 yıldan beri yapılan Eğitim Bayramlarına ilk kez bir Bakanında katılmış olmasını Kaymakam´ın ayağının uğurlu gelmesi şeklinde yorumlayan Hasan Emre, Besni Üzümü ile Peygamber üzümünün farklılığını ifade eden tabloyu armağan ederek Üzümün tiyekte Peygamber, sandıkta ise Besni üzümü olduğunu vurguladı.
Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre, Besni insanının yüce peygamberin ismini şarap mahzenleri yerine şifa kaynaklarına göndermesindeki emeğinin hakkı o üzüme Besni ismini verdiğini bu anlamda bu tabloyu kaymakamlıkta vatandaşların görebileceği en uygun yere asarak kamuoyunda algı oluşturulması çabalarına destek vermesini istedi.

Şekip Önder´in kitaplarını hediye etti
Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ise Kaymakam Bedirhan İmamoğlu´na hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Gazetemiz Kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder´in kaleme aldığı Azim Şehir Besni ve Cumhuriyet Öncesi ve Sonrası Besnili Şairler kitabını Kaymakam İmamoğlu´na hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam İmamoğlu ise Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ve Gazetemiz Başyazarı Hasan Emre´ye teşekkürlerini iletti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor