İNSANIMIZLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR

GÜNDEM 7.09.2013 09:02:57 0
İNSANIMIZLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR

Başlıktan da anlaşılacağı üzere insanımızla yani hemşerilerimizle ne kadar gurur duysak azdır. 23 Ağustos Cuma günün Besni Devlet Hastanesi bahçesinde Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği tarafından çok anlamlı bir ödül töreni düzenlendi. Devlet hastanemizin tefrişatını,  sevdikleri ya da kendileri adına yaptıran çok kıymetli hemşerilerimize plaketleri takdim edildi.

Büyüklerimiz çok güzel bir söz söylemiş “Marifet iltifata tabidir” diye. İşte bu sözden yola çıkarak her biri gökteki yıldızlar kadar değerli hemşerilerimize plaketler takdim edildi. Törene katılan Milletvekilimiz Mehmet Erdoğan ve kendi tabiri ile çiçeği burnunda yeni Kaymakamımız Emrah Yılmaz, Besni insanını, o örneği pek olmayan fedakârane özelliklerinden bahsetti. Hele şu zamanda fedakarlığın çok azaldığı bir ortamda, hemşerilerimizin yaptığı bu fedakarlık bütün takdirlerin üstündedir.

İşte adlarına oda yaptırılan her biri gökteki yıldızlar kadar değerli hemşerilerimizin isim listesi:

Memet ERDEMOĞLU, Ali ERDEMOĞLU, İbrahim ERDEMOĞLU, Servi ERDEMOĞLU, Mahmut ERDEMOĞLU , Gülçin ERMAN,  Cüneyit PACCI, EminePACCI, Haci  Ali GÜNAYDIN, Haci Bekir GÜLEKEN, Haci Osman ÖZBAY, Şükrü İŞİTMEN,Ümmü TUĞSUZ, Ali TUĞSUZ ,Nursel YIĞILI, Yusuf TABAKÇIOĞLU ,A.Kadir ALKAN ,Abdulkadir ÖZBAY, Zeliha TİLEK, Yüksel POLAT, Vakkas Garip GÖLBAŞI, Bekir GÖLBAŞI, Hatice İŞİTMEN, İbrahim TUĞSUZ, Elvan TUĞSUZ, Ayşe AÇAR, Memet CİNER, Ömer Faruk ERDOĞAN, Memet ÇOBAN, OsmanKÖSEOĞLU, OsmanDOK, İbrahim Halil ÖZBAY, Elif FİDAN ,A.Neşet AYTEKİN,Hüseyin AYTEKİN ,Ahmet ÖZGÜL,Abdulkadir ARSLAN,Ayşe Nur BAŞÇOBONLAR, Memet Yüksel OĞUL,Arife TAŞDAN ,Hüseyin SAVAŞ,Emine SAVAŞ,Mahmut İŞİTMEN,Arif GEDİKLİOĞLU Cengiz İŞİTMEN,Gülizar ERMAN,Şıh ERMAN ,Ümmü BABA (Köylü ANA), Ayişe ÖZBAY,Bekir ÖZTÜRK,Memet ÖZTÜRK,Memet DURSUN, Sait Vakkas DURSUN,Ali Galip DURSUN,Bekir ORUÇ ,Haci Ramazan ORUÇ, Hüseyin İBİŞ (Ağadayı), Hatice Emre (İBİŞ) ,Selvi İBİŞ ,Ahmet OCAKCI, Ahmet SAÇLI,Mehmet Ali SERTER, H.Abdulkadir ALKAN,H.Abdulkadir ALKAN,Ercan İŞİTMEN,Bekir OMUR,Niyazi İŞİTMEN,H.Hüseyin İŞİTMEN,Abidin BABA ,Nuri BAĞIŞ ,Mustafa CAN ,Ayşe KUŞ ,Av. Memet EMRE, Ömer EMRE,Vakkas (KÖSE) KORKMAZ, Bekir ATA ,Mehmet ARPACI, Numan ERÇAKALLI, Yasemin ERMAN ,Ahmet ÖZTÜRK ,Ahmet ERMAN ,Suna SAVAŞ ,ALİ ERMERCAN,Abuzer CAN.

Adına oda yaptırılan hemşerilerimizden vefat etmiş olanlara rahmet dilerken yaşayanlara ise sağlık sıhhat, afiyet ve bol kazanç diliyorum.

Bu arada benim de mensubu olmaktan gurur duyduğum Besni Kamu Kurum ve Kuruluşlarını Destekleme Derneği Başkanı Ali Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri, Şükrü İşitmen, E. Soydan Doğru, Haci Arslan, Davut Erzurumlu,Ömer Korkmaz, Memet Kuş ve üyelerine de böyle bir hayır hizmete vesile oldukları için ayrıca teşekkür edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Büyüklerimiz ne demiş “Vesile olan yapan gibidir”.

İnsanlık adına hayır işlerini yapanlardan ve vesile olanlardan olmak dileğiyle…


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor