İŞ BANKASI MÜDÜRÜ KENAN ARSLAN GÖREVE BAŞLADI

İş Bankasının 23 Haziran tarihli atama kararı ile Besni’ye müdür olarak atanan Kenan Arslan görevine başladı.

GÜNDEM 10.07.2023 13:55:00 0
İŞ BANKASI MÜDÜRÜ KENAN ARSLAN GÖREVE BAŞLADI

Ataması ve Besni ile ilgili izlenimlerini gazetemizle paylaşan Kenan Arslan; “1982 Ankara Çubuk doğumluyum. 2009 yılında bankaya memur olarak girdim. 2 yıllık Gaziantep Kurumsalda yetkililik yaptım daha sonra Ankara Polatlı’ya geçtim. Orada bankamızın tarım birimini kurduk. Tarım biriminde 3 yıl çalıştan sonra Kobi İşletme Bankacılığı satış bölümünde İstanbul’a ikinci müdür olarak atandım. 2021 yılında ise Kobi İşletme Bankacılığı satış bölümünün altında dış ticaret biriminde çalıştım. 

Buraya gelmeden önce üç tane bölgem vardı. Bakırköy, Bayrampaşa ve Tekirdağ bölgelerinde toplamda 102 şubemizin dış ticaret işlemlerini yapıyorduk. Bir yıl sekiz ay kadar o görevi sürdürdükten sonra bankamızın 23 Haziran tarihli sürküsünde de Besni’ye müdür olarak atandım. 

Besni’mizi şuanda gündemi tabi ki deprem, o yüzden çok üzüntü duyuyorum. Besni halkımıza geçmiş olsun diliyorum, kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Ben Gaziantep’te çalışırken Besni’ye gelip gitmiştim, Besni’yi çok severim. Halkı da çok sıcakkanlı. Yani depremin izleri devam ettiği için biraz buruğuz. Ama hep beraber el birliğiyle bu sıkıntıları atlatacağız, onun için geldik zaten. Buradaki çalışma arkadaşlarımın da moral ve motivasyonlarını yükseltmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Haber Kaynak: Mehmet Gültekin - Muhabir


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor