İşadamı Cevdet Erçil’den Besni’ye bir Taziye Evi daha

GÜNDEM 4.12.2012 10:18:16 0
İşadamı Cevdet Erçil’den Besni’ye bir Taziye Evi daha

 

Hemşerimiz iş adamı Cevdet Erçil daha önce yaptırmış olduğu Cirit Meydan Mahalle Konağının yanına bayanlara yönelik  ek bir mahalle konağı yapımını üstlendi. Ayrıca Besni Belediyesine 2013 yılı yaz mevsiminde kullanılmak  üzere 2 ton haşere ilacı gönderdi.
Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı  Fahri Serter  yapmış olduğu açıklamada, “Kıymetli hemşerimiz  sayın Cevdet Ercil’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı müteşekkiriz. Bilindiği üzere daha önce Cirit Meydan Mahallemize yaptırılan Çil Hacılar mahalle konağının yanına bayanlara yönelik bir mahalle konağının yapılmasını sayın Cevdet Erçil’in üslenmesi üzerine belediyemizce harfiyat işi yapılmıştır. Mahalle konağı yapımı KDV hariç 71 bin TL karşılığında ihale edilerek çalışmalarına başlanmıştır. En kısa zamanda inşaat tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız.
Ayrıca 2013 yılı yaz mevsiminde kullanılmak üzere hemşerimiz sayın Cevdet Erçil tarafından Belediyemize 2 Ton haşere ilacı gönderilmiştir.
Bu vesileyle şahsım ve Besni halkı adına ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı sayın Cevdet Erçil’e teşekkür ediyorum” dedi.
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor