İŞADAMI GÜNEŞHAN SANAYİCİLERİN SORUNLARINI KILIÇDAROĞLU´NA AKTARDI

Uşak´ta ikamet eden Besnili hemşerimiz işadamı Bekir Güneşhan, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Uşak´ta esnaf, sanayici, muhtar ve kanaat önderleriyle yaptığı toplantıda söz alarak sanayicilerin yaşadıklarını sorunları dile get

GÜNDEM 16.03.2021 11:59:57 0
İŞADAMI GÜNEŞHAN SANAYİCİLERİN  SORUNLARINI KILIÇDAROĞLU´NA AKTARDI

ESKİDEN SANAYİLER HALKIN SANAYİSİYDİ

Hemşerimiz Sanayici Bekir Güneşhan geçtiğimiz günlerde Uşak´a ziyaret gerçekleştiren ve burada esnaf, sanayici, muhtar ve kanaat önderleriyle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na sanayicilerin yaşadıkları sorunları aktararak yalnız bırakıldıklarını ifade etti.

Toplantıda konuşan Güneşhan Uşak´ın lokomotifinin geri dönüşüm ve tekstil olduğunu belirterek eskiden sanayilerin halkın sanayisi olduğunu dile getirdi.

Son yıllarda sanayicilerin siyasetin arka bahçesi haline geldiğini ifade eden Güneşhan şunları kaydetti; ?Bundan altı yıl önce sayın bakan Uşak´a geldi fakat biz o toplantıya davet edilmedik. Bizim yöneticilerimizi siyasiler seçiyor size sorum şu; biz neden yalnızız? CHP´nin Atatürk´ün partisi olması nedeniyle daha fazla üretimin yanında yer alması gerekiyor. Biz ne yapmalıyız? Doğruluk tartışılır hale geldi? dedi.

SANAYİCİLER EKONOMİNİN KAMU GÖREVLİSİDİR

Hemşerimiz işadamı Bekir Güneşhan´ın aktardığı bilgilerin ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise üniversitelerin bilgi ürettiği zaman katma değeri yüksek ürün elde edilebileceğini söyledi. CHP lideri Kılıçdaroğlu katma değeri yüksek ürünleri üretene de sanayici denildiğini belirtirken sanayicilerin ekonominin kamu görevlisi olduğunu ifade ederek şunları söyledi; ?Sanayici belirli bir noktaya geldikten sonra kendisi için değil, ülkesi için çalışır. İhracat yaptığında son derece mutlu olur ve döviz getirir bu nedenle biz sanayicleri ekonominin kamu görevlisi olarak kabul ederiz?  

SANAYİCİLERİN ÇOK CİDDİ SORUNLARI VAR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında sanayicilerin çok ciddi sorunlarının olduğunu ifade ederek üretim olduğu takdirde istihdamın da olacağının aktını çizdi. Bütün dünyada sanayicilerin özel bir yerinin de olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, isteklerinin sanayicilerden katma değeri yüksek ürün üretmeleri olduğunu sözlerine ekledi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor