Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İşadamı Şaban Türkmen kalbine yenik düştü

Geçtiğimiz günlerde bir yakınının düğününe katılan işadamı Şaban Türkmen, düğünün bitimine az bir süre kala rahatsızlandı. 112 Acil ekiplerince kaldırıldığı Besni Devlet Hastanesinde ilk müdahalenin ardından Adıyaman´a sevk edilen Türkmen´in yolda kalbi d

GÜNDEM 8.09.2017 10:48:46 0
İşadamı Şaban Türkmen kalbine yenik düştü

Geçtiğimiz günlerde bir yakınının düğününe katılan işadamı Şaban Türkmen, düğünün bitimine az bir süre kala rahatsızlandı. 112 Acil ekiplerince kaldırıldığı Besni Devlet Hastanesinde ilk müdahalenin ardından Adıyaman´a sevk edilen Türkmen´in yolda kalbi durdu.

Bir yakınının düğünü için Arzum düğün salonunda bulunan işadamı Şaban Türkmen, saat 22.30 sıralarında bir süre halay çekip oynadıktan çok kısa süre sonra Düğün salonu büfesi önünde aniden yere yığıldı. Çevresindekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil ekibi tarafından Besni Devlet hastanesine kaldırılan Şaban Türkmen´in kalp krizi geçirdiği belirlendi.

Besni Devlet Hastanesinde uzun süren uğraşlar sonucu yeniden çalıştırılan Türkmen´in kalbi sevk edildiği Adıyaman´a giderken ancak Şambayat´a kadar dayanabildi.

Vefatıyla sevenlerini yasa boğan İşadamı Şaban Türkmen, Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Haci Reşit Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Çatalkaya mezarlığında toprağa verildi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER