İŞADAMI HEMŞERİMİZ ZEYREK ÖZMERCAN’DAN UŞAK’A ÜST GEÇİT

Uşak’ta ikamet eden işadamı hemşerimiz Zeyrek Özmercan ile Uşak Belediyesi arasında üst geçit protokolü imzalandı.

GÜNDEM 13.07.2022 14:05:00 0
İŞADAMI HEMŞERİMİZ ZEYREK  ÖZMERCAN’DAN UŞAK’A ÜST GEÇİT

Uşak Fevzi Çakmak Mahallesi Gazi Bulvarı’nda (Ankara Yolu), Ramada Otel ile Dörtyol mevkii arasına yapılması planlanan “Seydi Özmercan Yaya Üst Geçidi” inşası için, Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile yaya üst geçidinin yapımını üstlenen hemşerimiz Özerdem Mensucat Şirketi sahibi Zeyrek Özmercan arasında protokol imzalandı.

Protokol töreninde konuşan Belediye Başkanı Mehmet Çakın bu güzergahta artık ölümlü kazaların yaşanmamasını dilediklerini ve bu doğrultuda harekete geçildiğini kaydetti. Protokol töreninde AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Kemal Solakhan ile Emre Hazar'da bulundu.

Başkan Çakın, yaya üst geçidinin Uşak’a hayırlı olması temennisinde bulunurken işadamı hemşerimiz Zeyrek Özmercan ise; “Uşak-Besni kardeşliğine yeni bir ilmek atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özerdem Mensucat olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında böyle bir hizmete vesile olmaktan dolayı mutluyuz. Yapılacak üst geçidin Uşak şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor