İŞADAMI MUSTAFA AKTAŞ AKINSPOR BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

.

SPOR 29.06.2022 11:19:00 0
İŞADAMI MUSTAFA AKTAŞ AKINSPOR BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligden düşen Besni Akınspor da kulüp başkanı Doğan Ciner’in istifasının ardından kongreye gidilecek. Bu süreçte kulüp başkanlığı için adaylığını açıklayan işadamı Mustafa Aktaş, 3. Lig yıllarındaki başarıları yeniden Besni’ye yaşatmayı hedef edindiklerini söyledi.

HERKESİ KULÜBE DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM

Besni Akınspor’da Doğan Ciner’in istifasıyla birlikte yeni bir yapılanma süreci başladı. Bu kapsamda önümüzdeki haftalarda kongreye gidecek olan Akınspor’da başkanlığa işadamı Mustafa Aktaş talip oldu.  Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Aktaş; “Özlenen 3.lig yıllarındaki başarıları, tekrardan şehrimize yaşatmak için bu göreve talibim. Yeni oluşum ve yeni yapılanma sürecinde, birlik beraberlik

içerisinde takım ruhu ile çalışarak güzel başarılara imza atacağımızdan eminim. Bu yolda ben ve ekibim Besni Akınspor için elimizi taşın altına koyup takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için her şeyi yapacağız. Besni halkı bize inansın ve güvensin. Biz her kesime eşit mesafede olacağız. Herkesi bu çatı altında birlik beraberliğe ve kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz. Hedefimiz 3.lig, bunu da inşallah başaracağız. Besni Akınspor hepimizin, birlikte çalışıp birlikte mücadele ederek zaferlere adımlar atacağımızdan eminiz yeter ki bizim yanımızda olun ve destek verin” dedi.

KIRGIZİSTAN MİLLETVEKİLİNDEN DESTEK SÖZÜ

Aktaş’ın adaylığını açıklamasının ardından Kırgızistan’dan sürpriz bir destek geldi.  Kırgızistan'dan iş adamı ve aynı zamanda Kırgızistan milletvekillerinden Erkin Joldoshaliev'den destek sözü geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Mustafa Aktaş; “Yıllardan beri dostluğumuz olan ve birlikte ticaret yaptığımız Kırgızistan milletvekili Erkin Bey, adaylık açıklamamdan sonra takımımız için maddî ve manevî her türlü yanımızda olacağını belirtti. Ayrıca hafta içi şahsımı ve kulüp tesisini ziyaret edeceğini de söyledi.İnşallah Erkin Bey gibi birçok dostumuz takım için destek vereceklerdir. Bunun sözünü şimdiden taraftarlarımıza veriyorum” diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor