Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İsmet Yalçın ?İstemem? Albümüyle Müzik Severlerin Karşısına Çıkacak

Besni Mahalli Sanatçılardan İsmet Yalçın, Haydar Öztürk imzalı ?İstemem? Albümüyle yakında müzik severlerin karşısına çıkacak.

KÜLTÜR-SANAT 16.07.2019 11:55:09 0
İsmet Yalçın ?İstemem? Albümüyle  Müzik Severlerin Karşısına Çıkacak

Besni´nin yerel sanatçılarından olan İsmet Yalçın yeni bir albüm projesiyle müzik severlerin karşına çıkmaya hazırlanıyor.

İlk olarak 2004 yılında ?Yetmedi mi? albümüyle müzik dünyasına adım atan Yalçın, 2007 yılında ?Ben mi İstedim?, 2016 yılında ise ?Acımadın Vicdansız? albümlerini çıkardı.

Yalçın 2019 yılı için ise Besni´nin önemli söz ve beste yazarlarından olan Haydar Öztürk imzalı ?İstemem? albümüyle müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni albümüyle ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan İsmet Yalçın; ?Çıkaracağımız albüm yeni bir eser zaten. Albümümüzün adı ?İstemem?, ilçemizin önemli sanatçılarından olan Haydar Öztürk imzalı olan bu parçanın aynı zamanda bestekarıdır da kendisi. Ve aynı zamanda klipimizde de bizle düet yaptı. Acem Müzik etiketiyle yakında piyasada olacak.

Yakın bir zamanda klip çekimlerine başlayacağız, şirket ilk olarak parçayı yayınlayacak. Klip çekimlerini İstanbul´da düşünüyoruz. Ulusal bazda çıkaracağımız bu albümle müzik severlerin ve değerli hemşerimizin karşısına çıkacağız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER