İSOTLAR’DAN ÖĞRENCİLERE ALTIN DEĞERİNDE MESLEKİ TAVSİYELER

.

EĞİTİM 29.04.2022 10:51:00 0
İSOTLAR’DAN ÖĞRENCİLERE ALTIN  DEĞERİNDE MESLEKİ TAVSİYELER

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin her ay düzenlediği kariyer günleri devam ediyor. Son olarak hayırsever hemşerimiz İsot Ailesinin sahibi olduğu İsotlar Grubun alanında uzman yetkilileri tarafından öğrencilere altın değerinde tavsiyeler verildi. İlgiyle takip edilen seminerde öğrenciler akıllarındaki soruların cevaplarını buldu.

Her ay alanında uzman konukların öğrencilere mesleki alanlarındaki tecrübelerini aktardığı kariyer günleri aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda son olarak hayırsever hemşerimiz Hakan İsot’un sahibi olduğu İsotlar Grubun alanında uzman yetkilileri Yoldaş Özpulat ve Ali Karaca öğrencilerle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda düzenlenen seminerde ilk olarak konuşan okul Müdürü Nevzat Avşar, İsotlar Grubun her alanda okula verdikleri destekle bölgenin yıldızı olmaya devam ettiklerini dile getirdi. Kariyer günleri kapsamında Besni’ye gelen İsotlar Grup yetkililerinin öğrenciler için şans olduğunu aktaran Avşar, aktaracakları değerli bilgilerden dolayı Yoldaş Özpulat ve Ali Karaca’ya teşekkürlerini iletti. Avşar’ın konuşmasının ardından İsotlar Grup İç Denetim ve İK Direktörü Yoldaş Özpulat, hayırsever hemşerimiz Hakan İsot önderliğinde büyümeye devam eden İsotlar Grubun faaliyetleri ve kendi alanı hakkında bilgiler verdi. İsotlar Grup bünyesinde öğrencilere staj imkanı sunulmaya devam ettiğini vurgulayan Özpulat, buradaki stajlarının ardından çalışmalarına bağlı olarak istihdam garantisi de vermeye devam ettiklerini dile getirdi.
Daha sonra İsotlar Motor Reneult/Dacia SSH Müdürü Ali Karaca ise alanı ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin ilgiliyle takip ettiği seminer soru cevap böl


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor