İstanbul Besnililer Dernegi yeni bina için kolları sıvadı

GÜNDEM 11.04.2012 08:13:50 0
İstanbul Besnililer Dernegi yeni bina için kolları sıvadı

 

Komisyon kurulacak

Kongrede öncelikle yeni bina alımı ile ilgili iş ve işlemlerin takibi için bir komisyon kurulması kararı alınacağını söyleyen Ahmet Kılyar, komisyonun amacının hali hazırdaki binanın satışından, yeni binanın tespitine ve alımına kadar tüm iş ve işlemleri takip etmek olduğunu ifade etti.

Bu konuda tüm Besnililer dernekleri ve Besni Eğitim Vakfı ile ortak hareket ettiklerini ayrı gayrılarının olmadığını vurgulayan Başkan, “Besnililerin artık İstanbul’da kendilerine yakışır bir Kültür kompleksi kazandırmalıyız. Bunun için de tüm derneklerimiz ve işadamlarımızın desteklerini bekliyoruz” dedi. 

Etkinlikler burada yapılacak

Bir çok il ve ilçe derneklerinde görüldüğü gibi, hayata geçirilecek olan Kültür kompleksinin çok amaçlı kullanıma uygun olması gerektiği söyleyen Kılyar, “Hemşerilerimizin bir yakını kaybettiğinde taziye evi olarak, Mutlu günlerinde Düğün, Nişan, sünnet gibi törenlerini yapabilecekleri komple bir sosyal alan olabilecek bir bina almayı düşünüyoruz.” dedi.

Kılyar, şu an kullanılan binanın satılarak elde edilen gelire eklenecek parayla yeni binanın alınacağını bu sebeple yeni binanın da tapusunun Dernek adına çıkacağının söyledi. Kılyar, 29 Nisan’daki kongreye tüm Besnilileri davet etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor