İSTANBUL BESNİLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği geçtiğimiz aylarda satın aldığı Küçükçekmece´deki arsada yeni hizmet binasının inşaatına başlıyor.

GÜNDEM 6.07.2020 16:11:55 0
İSTANBUL BESNİLİLER DAYANIŞMA DERNEĞİ YENİ BİNASINA KAVUŞUYOR

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği geçtiğimiz aylarda satın aldığı Küçükçekmece Safra Mahallesindeki 310 m2´lik arsa üzerinde yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalara başlıyor.

Pandemi sürecinde projesi çizilen binanın yapımı ile ilgili olarak, İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz ve Başkan Yardımcısı Ali Galip Dursun,  bina yapımına önderlik eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu´nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hepsi bir arada olmak üzere 4 katlı bir binanın yapılacağını, bu binada taziye evi, dernek binası, konferans salonu ve eğer vakıf yönetimi onaylarsa Besni Eğitim Vakfının yer alacağını, böylece hemşerilerimizin hep birlikte zaman geçirecekleri, paneller-konferanslar düzenleyebileceği, taziye evinde acılarını paylaşacağı, dayanışma içinde olacağı bir ortamda bulunmanın önemine değindi.

Erdemoğlu, bu manada İstanbul Besnililer Dernek yönetimi ile ortaklaşa hareket ettiklerini, bunun hemşerilerimizin bütünleşmesi bakımından son derece önemli olduğunu belirtti.

Yaşan gelişmelerle birlikte İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu bir toplantı yaparak İstanbul´daki Besnili hemşerilerimizin bilgilendirilmesine karar verdi. Toplantıya Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz, Başkan Yardımcısı Ali Galip Dursun, Abdullah Kumral Ali Bozkuş, Kazım Erdoğan ve Ziya Yüksel katıldı.

Başkan Ahmet Bozmaz, 1978 yılında Laleli´de alınan dernek binasını geçtiğimiz aylarda satarak, İbrahim Erdemoğlu´nun bilgileri ve onayları dahilinde yeni arsayı aldıklarını anımsatarak şunları söyledi; ?İbrahim Bey´e tüm Besnililer adına minnet duyuyoruz. Bize olan güveni ve maddi-manevi desteği için de son derece mutluyuz? dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Ali Galip Dursun da yaptığı açıklamada, Dernek yönetimi olarak uzun zamandan bu yana hep bu binanın hayalini kurduklarını ifade ederek, Besnililer adına bu hayali gerçekleştiriyor olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi.

4 kattan oluşacak olan binada Besni Eğitim Vakfı, Taziye evi, dernek lokali ve konferans salonu olacağını aktaran Dursun, tüm hemşerilerimizin gurur duyacağı bir atmosferde olmanın kendilerini son derece mutlu edeceğini belirtti.

Toplantıda yapılacak binanın yakınına, Besni kültürünü yansıtacak şekilde fırın, kasap ve yöresel ürünlerden oluşan bir dükkan da açılacağı ifade edildi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor