İstanbul Besnililer Derneğinde türkü şöleni

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Zoom programı üzerinden yaptığı programlarına devam ediyor. Derneğin üçüncüsünü gerçekleştireceği program 7 Şubat Pazar günü saat 8.30 da Ali Bozkuş moderatörlüğünde Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir´in katılımıyla yapılac

GÜNDEM 2.02.2021 12:08:58 0
İstanbul Besnililer Derneğinde türkü şöleni

Konuyla ilgili birlikte açıklama yapan Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz ve Başkan yardımcısı Ali Galip Dursun dernek olarak tüm Besnililere ulaşmanın mutluğunu yaşadıklarını ifade ederek ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söylediler.

Başkan Yardımcısı Dursun ayrıca, ses sanatçısı Mesut Taşdemir´i ziyaret ederek plaket takdim ettiklerini söyledi. Besni´nin ulusal ses sanatçılarından Latif Doğan ile de görüştüklerini dile getiren Dursun; ?Ulusal Ses sanatçımız Latif Doğan kardeşimiz  geçenlerde  bizzat ofisimize geldiler sağ olsunlar görüştük, programla ilgili izlenimlerini ve fikirlerini aldık, kendiside ileriki yayınlarda nasip ise katılım sağlayacak? diye konuştu.

Öte yandan dernek yöneticileri ise düzenlenen programlardan dolayı olumlu tepkiler aldıklarını dile getirdiler.

7 Şubat´ta ses sanatçıcı Mesut Taşdemir´in konuk olacağı programın moderatörü ve Dernek üyesi olan Ali Bozkuş ise yaptığı açıklamada; ? Her programda konuklarımız ve özellikle gençlerimize yer vererek katılım oranımız artırmak onlara değişik kültürel aktiviteler sunmaya çalışıyoruz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor