İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDE TÜRKÜ ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Zoom programı üzerinden yaptığı programlarına devam ediyor. Derneğin beşincisini gerçekleştireceği program 7 Mart Pazar günü saat 20:30 da Ali Bozkuş moderatörlüğünde Besnili Ulusal Ses Sanatçısı Latif Doğan´ın katılı

GÜNDEM 2.03.2021 15:30:36 0
İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDE TÜRKÜ ŞÖLENİ DEVAM EDİYOR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Besnili Dernek Başkan Yardımcısı Ali Galip Dursun; ?Dernek olarak tüm Besnili hemşerilerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor ve yaşatmak için elimizden gelenlerin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.
Ulusal Ses sanatçımız Latif Doğan kardeşimiz ile geçenlerde görüşmüştük, bu hafta sonu da nasip ise kendisi katılım sağlayacak. Takip edenler hemşerilerimiz bilir önceki programlarımızda da Çalışkan Kardeşler, Fikret Saygılı ve Mesut Taşdemir evlere konuk olmuşlardı? diye konuştu.
Programın moderetörü Ali Bozkuş ise; ?Her programda konuklarımıza yer vererek katılım oranlarımızı artırdık. Dernek olarak değişik kültürel aktiviteler sunmaya çalışıyoruz. Seyircilerimiz ve hemşerilerimiz bizi izlemeye devam etsinler? şeklinde konuştu.
Bütün Besnililer´den olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Dernek yöneticileri ise her geçen gün daha iyiye ve kaliteli bir sunuma ulaştıklarını ifade ettiler.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor