İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDEN ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği 22 Şubat-1 Nisan tarihleri arasında ana teması Besni olan ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılım şartlarını açıklayan Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz, yarışma sonunda çeşitli ödüller verileceğini söyledi.

GÜNDEM 10.03.2021 10:05:10 0
İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDEN ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASI

Besnili ve Besni´de bulunan gençlere ve Besni insanına Fotoğraf çekmeyi, Fotoğraf sanatını sevdirmeyi, Besni´nin Sosyal, Kültürel, Coğrafi ve tarihi zenginliklerini fotoğraflayıp, İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği adına belgesel arşivi oluşturmayı amaçlayan yarışmanın konusu ise ?Besni´deki tarihi eserler, mekanlar, yöresel yemekler, Besni´de kültürel yaşam ve Besni ile özdeşleşen kişiler olacak.

Yarışmaya katılım şartları ve ödül içerikleri hakkında açıklamada bulunan İstanbul Besnililer Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz; ? Bir kişi en fazla 5 (Beş) adet fotoğraf gönderebilir. (Telefonla çekimler yapılabilir.)Fotoğraflar mail olarak Dernek Mail adresine gönderilecektir.

22/02/2021 - 01/04/2021 arasında düzenlenecek yarışma neticeleri 10 iş günü içerisinde İ.B.D.D   WEB sayfasında yayınlanacak, mail ile kazanan yarışmacılara bildirilecektir. Seçici kurulun seçtiği fotoğrafların sahiplerine Dernek tarafından ödüller verilecektir. Ödül Alan resimlerin kullanım hakkı İ.B.D.D ?in olacaktır.

Yarışma sonunda derneğimizin sponsorları tarafından verilecek ödüller ise şöyle; Bir adet dijital fotoğraf makinası, bir adet tablet, bir adet bluetooth kulaklık, iki kişiye birer çift spor ayakkabı, Besni BEFSAD´IN sürpriz hediyesi, beş kişiye imzalı şiir kitabı? dedi.

Yarışmanın seçici kurulu ise şu isimlerden oluştu; ?Ali Bozkuş, Ali Galip Dursun, Hasan Turgut, Burak Türk, Osman Dursun?


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor