İstanbul’da görevli Besnili emniyet mensuplarına BESNİAD kahvaltı verdi

GÜNDEM 27.04.2012 08:24:39 0
İstanbul’da görevli Besnili emniyet mensuplarına BESNİAD  kahvaltı verdi

 

Kısa adı BESNİAD olan Besnili İşadamları Derneği, yine bir ilke imza atarak, Panel, konferans, İftar, Edirne gezisinin ardından bu defa İstanbul’da görev yapan Besnili emniyet görevlilerine geçtiğimiz Pazar günü 10 ila 14:00 saatleri arasında Bahçeşehir Şark Sofrası’nda kahvaltı verdi.

BESNİAD Başkanı Metin Kütük ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde Emniyet Müdür Yardımcısı Kahraman Bağış, ve sayıları 50 kişiyi geçen Besnili İstanbul Emniyetin’de çeşitli ve önemli görevlerde bulunan hemşerilerimiz kahvaltıda biraraya geldi.

Açılış konuşmasını yapan Mustafa Kavuncuoğlu; “Değerli Besnili hemşerilerimiz öncelikle hoş geldiniz. Başkanımız ve yönetimimizle sizleri misafir etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ve benzeri toplantıları ileri zamanlarda, yenilerini yapmayı düşünüyoruz.” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Kahraman Bağış ise; “Bizlere ev sahipliği yapan BESNİAD Yönetimine ve emeği geçenlere teşekkür ederim.”diyerek başladığı konuşmasında, çeşitli hizmetlerde bulunduğunu belirterek, bu zaman içinde kendisinden, Besnili meslektaşlarından ve Besnili vatandaşlardan olumsuz bir istek olmadığını ifade etti.

Kahvaltıda, katılmcılar kendilerini tanıtarak Metin Kütük ve yönetimine, katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Ayrıca Kahraman Bağış'ta dahil olarak, cep telefon numaralarını bir birlerine vererek gerektiğinde ulaşmak için kaydettiler. Hiç bir ücret alınmayan kahvaltıdan sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

Konu ile ilgili gazetemize  açıklama yapan Başkan Metin Kütük; “Malumunuz geçtiğimiz hafta polis haftasıydı. Bu vesileyle Besnili ve tüm emniyet mensuplarının polis haftasını, sizler aracılığı ile kutluyor nice yıllar diliyorum.” dedi ve şöyle devam etti: “Polis otolarında yazdığı gibi; “Halk için Emniyet Adelet için  Hizmet” anlayışıyla yola çıkmış bu gençlerimize katılımlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum. Şunuda belirteyim gelenler kadarda gelemedikleri için bizleri arayıp üzüntülerini dile getirenler var. Biliyorsunuz dernekler içinde bizim içinde ilk eksiğimiz olmuştur. Mesela mekan berlirlemede yaptığımız gibi bunuda hoş karşılıyacaklar ümüt ederim. Bu fikir Mustafa Kavuncuoğlu ağabeyimizden çıktı. Organizasyonuda 2. Başkan Mehmet Balta yapmıştır. Bende bu cıvıl cıvıl kahvalıtmıza katılan gençler gibi emeği gecen yönetimimize teşekkür ediyorum.” dedi ve ileriki zamanlarda esnafların ve başka bir takım kamu kurum ve kuruluşlarda görevli Besnililerle buluşmayı BESNİAD olarak hedeflediklerini dile getirerek, sözlerini tamamladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor