İstanbul’daki Besnililer iftarda buluştu

GÜNDEM 6.08.2013 10:13:17 0
İstanbul’daki Besnililer iftarda buluştu

İftara Dernek Başkanı ve yöneticileri, iş adamları, bürokrat hemşehrilerimizin yanı sıra Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir'de katıldı.

Kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı İsmail Yüksel bu akşamki iftarı başta hemen hemen her Ramazanda derneğimizde açtırdığı iftarlarıyla geleneksel hale getiren Av. Ahmet Kemal Ferlengez abimize, onun yanında Dursun Kardeşlere, Sıtkı Değirmenci ve Mehmet Pekmezci kardeşlerimize Allah'tan yaptıkları masrafların yerini doldurmasını  diliyor hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Katılımın yoğun olması nedeni ile dışarıda araçlarını park sorunu yaşarken içeride'de üst kata ayrı sofralar kurulmaya mecbur bıraktı, tabi yoğun katılım herkesi memnun bıraktı. 

İftarın menüsünde Besni tavası, Besni yeşil biberi, mercimek çorbası, pirinç pilavı, cacık, kadayıf, hurma ve karpuzdan oluşan yemeklerle oruçlarını açtılar. Yemekten sonra yapılan Duaya hep birlikte el açarak Amin dediler, Namaz kılındı uzun uzun sohbetler edildi, iftar açanlar bu gibi birlik beraberliğin dayim olmasını dile getirdiler.

Gecenin sonunda  Av.Ahmet Kemal Ferlengez, Dursun Kardeşler ve diğer misafirleri dernek Başkanı  ve üyeleri araçlarına binene kadar yolcu ettiler.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor