İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDE ABBAS EKMEKÇİ DÖNEMİ

İstanbul Besnililer Derneği geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede Abbas Ekmekçi derneğin yeni başkanı oldu.

GÜNDEM 1.05.2023 09:15:00 0
İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDE ABBAS EKMEKÇİ DÖNEMİ

Merkezi İstanbul Sefaköy’de bulunan İstanbul Besnililer Derneğinin genel kurulu dernek merkezinde yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan kongre divanın oluşturulmasıyla devam etti. Divan Başkanlığına 28 yıl aynı dernekte Başkanlık yapan Ahmet Kılyar getirilirken divan üyelerine ise Küçükköy Besnililer Dernek başkanı Mehmet Gürü, Aşağıçöplülüler dernek başkanı Mustafa Kara ve Gaziantep Besnililer derneği eski başkanlarından Ramazan Temel seçildi.

Daha sonra derneğin faaliyet ve mali raporları okunarak ibraları yapıldı. Ardından mevcut dernek başkanı Ahmet Bozmaz bir konuşma yaparak derneğin çalışmaları hakkında bilgi verirken katkılarından dolayı İbrahim Erdemoğlu'na teşekkür etti.

Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek liste olarak yapılan seçimde Abbas Ekmekçi derneğin yeni başkanı olurken yeni yönetim kurulu üyeleri ise şu şekilde oluştu;

Ali Aslanbay, Sait Gürkan, Mehmet Temiz, Şevket Buldum, Özgür Sunar ve Mehmet Doğmuş.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor