İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDE AÇILIŞ GİBİ GECE

İstanbul Besnililer yardımlaşma Derneği, Besnili hemşerilerimizin buluşma yeri olan Lalelideki dernek lokalinin satışının ardından geçici olarak Topkapı Emintaş Matbaacılar Sitesi'ne taşındı.

GÜNDEM 23.12.2021 13:59:00 0
İSTANBUL BESNİLİLER DERNEĞİNDE AÇILIŞ GİBİ GECE

Gazetemizin geçtiğimiz sayılarında gündeme getirdiğimiz ve hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun yapımını üstlendiği yeni dernek lokalinin çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Adıyaman tanıtım günleri için İstanbul’da bulunan Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkanı Mehmet Emre, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ve beraberindeki heyet derneği ziyaret etti. ziyarette İstanbul Besnililer yardımlaşma derneği Başkanı Ahmet Bozmaz  ve Yönetim Kurulunun  yanı sıra, dernek önceki başkanları, Mevlana Yunus Emre derneği, Küçükköy Besnililer Derneği, Besni Aşağıçöplü Köyü Yardımlaşma Derneği başkanı ve Besnili hemşerilerimiz katıldı. TSM  sanatçısı Ali Avni Çağırır, THM sanatçısı Mesut Taşdemir ile Şükrü  Çalışkan kardeşlerin sahne aldıkları ve halayların çekildiği gecede adeta derneğin açılışı yapıldı. Ziyarette dernek başkanı Ahmet Bozmaz kısa bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti. Besni Kaymakamı Nazlı Demir ise yaptığı konuşmada İstanbul’daki Besnililerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek dernek başkanı Bozmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Besni Belediye başkanı Mehmet Emre ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel de yaptıkları konuşmalarında dernek Yönetimine, emek ve katkı sağlayanlara teşekkür ettiler. Gecenin sonunda Bahçelievler Besnililer Yardımlaşma Derneği  Sermet Şüküroğlu adına önceki başkan Metin Kütük’e Besni Kaymakamı Nazlı Demir tarafından plaket verildi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor