İSTANBUL’DA ADIYAMAN RÜZGARI ESTİ

Adıyaman’ın sahip olduğu tüm değerlerle tanıtmak amacıyla bu yıl İstanbul Yenikapı’da üçüncüsü düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri sona erdi.

GÜNDEM 20.12.2021 14:08:00 0
İSTANBUL’DA ADIYAMAN RÜZGARI ESTİ

TANITIM GÜNLERİNE MUHTEŞEM AÇILIŞ

Binlerce yıllık tarihi ve kültürel birikimi ile çoğu medeniyetin buluştuğu ve kaynaştığı önemli yerleşim merkezlerinden biri olan Adıyaman, 19 Aralık Pazar gününe kadar dört gün süren organizasyonda bağrındaki tüm güzellikleri İstanbul’dan tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıttı.

Adıyaman Tanıtım Günleri açılış törenine, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, Muhammed Fatih Toprak, Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Adıyaman Dernekler Federasyonu Başkanı Hüseyin Sevinçtekin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Adıyaman'daki kamu ve özel sektör temsilcileri, İstanbul'daki üst düzey bürokratlar ile İstanbul'da yaşayan Besnililer ile çok sayıda davetli katıldı. 

Protokol konuşmalarından önce, Halk Eğitim Merkezi Halkoyunları Ekibi tarafından folklor gösterisi sunuldu.

Tanıtım Günlerinin açılış konuşmasını yapan protokol üyeleri, huzur ve hoşgörü kenti Adıyaman’ı 4 gün boyunca Yenikapı etkinlik alanında en güzel şekilde tanıtacaklarını belirterek, tüm katılımcılara programa katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Adıyaman Tanıtım Günlerinin birinci günü programı Sanatçı Latif Doğan’ını seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla devam etti.

BESNİ STANDINA BÜYÜK İLGİ

Dört günlük tanıtım günleri boyunca özellikle Besni standı katılımcıların büyük ilgisini gördü. Dört gün boyunca misafirlerini ağırlayan stantta Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, misafirlere Besni’nin yöresel ürünlerinden takdim etti.

İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz de tanıtım günleri boyunca stantları ziyaret ederek Besni’ye olan özlemlerini bir nebze olsun giderme çalıştılar.

Tanıtım günlerinin ardından açıklamada bulunan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; Adıyaman Tanıtım Günlerinin son gününde kapanışı bu işin asıl kahramanları olan; sürecin başından beri gerek hazırlık sürecinde gerekse de İstanbul safhasında işi sırtlayan; yüzümüzü ak eden personelimizle yaptık. Gönülden ve samimi yapılan her iş başarıyla sonuçlanır. Sadece bir görev olduğu için değil gönülden isteyerek, oflayıp püflemeden yapılan iştir hayata asıl değer katan ve benim çalışma arkadaşlarım bunu fazlasıyla yaptı. Gerek kamu kurumlarımızdan gerek Besni belediyesinden görevlendirdiğimiz çalışma arkadaşlarımıza ekip ruhuyla ortaya koydukları başarı, gösterdikleri fedakarlık sabır özveri ve gayret için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: İSTANBUL’ ADIYAMAN RÜZGARI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor