Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İstanbul´daki Besnililer iftarda buluştu

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği tarafından İstanbul´daki Besnili hemşerilerimiz için iftar yemeği verildi.

GÜNDEM 6.06.2017 19:35:19 0
İstanbul´daki Besnililer iftarda buluştu

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği tarafından İstanbul´daki Besnili hemşerilerimiz için iftar yemeği verildi.

Dernek lokalinde düzenlenene iftar programına İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Ahmet Kemal Ferlengez, ikinci Başkan Mehmet Bekmezci, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Ali Balta ve BEV Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Balta, Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı, Gazeteci -Yazar  Nevzat Bayhan, Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda Besnili hemşerimiz katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Dernek Başkanı Ferlengez; ?Bizim dernek sloganımızda; geçmişe vefa, gelecekte birlik ve dayanışma diyoruz. Hepiniz kendi derneğinize hoş geldiniz. Öncelikle tüm katılımcılara teşekkür ederken Besni Eğitim Vakfı yeni Başkanı Ali Balta beye hayırlı olsun diyorum.

 Dernekler ve Vakıflar kimsenin tapulu malı değildir, kıymetli hemşerilerimiz bizler gelip geçicileriz, as olan kalıcı eser ve Besnili olmaktır gerisi de teferruattır? dedi.

Düzenlenen iftar programında duygu ve düşüncelerini dile getiren BEV Başkanı Ali Balta ise; ?öncelikle burada olmaktan memnuniyet duyuyorum.

İstanbul Besnililer Yardımlaşma Derneği Başkanı değerli büyüğüm Ahmet Kemal Ferlengez ve Yönetim Kurluna  bizleri bu İftar sofrasına davet ettikleri için teşekkür ederim. Biraz önce başkanımız dediklerine katılıyorum. Bizler faniyiz eserler ise kalıcıdır. Tekrardan hepinize teşekkür ediyor, Eylül ayında yapılacak olan Besni Eğitim Bayramımıza davet ediyorum? dedi.

İftar programı daha sonra programa katılan Besnili ses sanatçısı Mesut Taşdemir ve TSM ses sanatçısı Ali Avni´nin seslendirdiği eserler ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER