İSTANBUL'DAKİ BESNİLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Geçtiğimiz günlerde yeni yerinde faaliyetlerine başlayan İstanbul Besnililer Derneğinde işadamı Aydın Oruç’un katkılarıyla bir gece düzenlendi. Çok sayıda Besnili’nin katıldığı gecede hemşerilerimiz doyasıya eğlendi.

GÜNDEM 10.06.2022 09:19:00 0
İSTANBUL

İstanbul Bahçelievler dernek lokalinde düzenlenen gecede Besnili ulusal ses sanatçısı hemşerimiz Mesut Taşdemir sahne alarak katılımcılara eşsiz bir gece yaşattı. 
Düzenlenen gece ile ilgili açıklamalarda bulunan dernek Başkanı Fikret Kalmaz bu tür faaliyetlere devam edeceklerini dile getirerek; “Bu faaliyetlerimiz yürütürken daima bizlere destek olan, Metin Kütük, Mehmet ve Ali Balta kardeşlere sonsuz teşekkür ediyoruz dedi.  Yaklaşık 200 kişinin katıldığı sazlı sözlü, müzikli gecede katılımcılara Besni usulü yemekler ve çiğköfte ikram edildi. Geceden oldukça memnun kalan davetliler,  gönüllerince eğlenirken bu gibi aktivitelerin daha sıklıkla olmasını temenni ediyoruz” dedi.
Gecede Besni Eğitim Vakfı eski başkanlarından Ali Aslanbay  ve Besnililer Dayanışma Derneği eski başkanı Ahmet Kılyar birer konuşma yaparak memnuniyetlerini dile getirdiler. Hemşerilerimizin şarkı ve türküler eşliğinde gönüllerince eğlendiği gecede gazetemiz başyazarı Hasan Emre ise okuduğu şiirler ve anlattığı Besni hikayeleriyle geceye renk kattı. Gecede katılımcılara ayrıca Besni usulü yemekler ve çiğköfte ikram edildi.  


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor