İYİ Parti İlçe Başkanı İmdat Yıldırım Oldu

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti´nin Besni´de kurucu İlçe Başkanı İmdat Yıldırım oldu.

SİYASET 22.12.2017 09:56:25 0
İYİ Parti İlçe Başkanı İmdat Yıldırım Oldu

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarına hızla devam eden İYİ Parti´nin Besni´de kurucu İlçe Başkanı İmdat Yıldırım oldu. Aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Yıldırım atama hakkında yaptığı açıklamada ?Çok kıymetli Besnili hemşerilerim, kurulduğu günden beri tüm Türkiye´nin yoğun ilgisiyle karşılanan İYİ Parti´nin Besni ilçe Başkanlığı yetkisi bugün itibariyle şahsıma verildi. Bu görevin şahsıma verilmesi benim için büyük bir onur ve sorumluluktur.

Beni bu göreve layık gören genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiye, Genel Merkez Yöneticilerimize ve İl başkanımız Sayın Kenan Doğan´a teşekkür ederim.

Ben ve arkadaşlarım bu görevi yerine getirebilmek için hep birlikte çalışacağız. Yüreği vatan ve millet sevgisiyle dolu vatandaşlarımızı İYİ Parti çatısı altına davet ediyorum. Yönetim Kurulumuz ve çalışmalarımız ile ilgili bilgileri önümüzdeki günlerde sizlerle paylaşacağız.

Çıktığımız bu yolda Rabbim bizi mahcup etmesin. Türkiye İYİ olacak! Adıyaman İYİ olacak! Besni İYİ olacak! Tüm hemşerilerime İYİ günler diler saygı ve sevgilerimi sunarım.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor