iYi Parti Besni’de esnafın sorunlarını dinledi

İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Besni’ye geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Doğan daha sonra gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.

SİYASET 24.02.2022 17:39:00 0
iYi Parti Besni’de esnafın sorunlarını dinledi

Ekonominin içinden çıkılmaz bir hal aldığını ifade eden Başkan Doğan; “Sonuçta gemi karaya oturdu. Bırakın o gemiyi yüzdürmeyi artık kıpırdatmak bile imkansızdır. Adalet ve Kalkınma Partisinin hem kendisine hem ülkeye hem de demokrasiye yapabileceği en güzel iyilik, en doğru eylem sandığı getirip erken seçime gitmesidir” dedi.

ÜLKE EKONOMİSİ DİBE VURDU

Yaklaşık iki yıldır saha çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti de esnaf ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Besni’de esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan, temaslarının ardından İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ile birlikte gazetemize ziyarette bulundu.  Ziyarette vatandaşların sorunlarını ve ülke gündemini değerlendiren Başkan Doğan, uzun süredir esnaf ve vatandaşların zor bir süreçten geçtiğini dile getirdi.
Gittikleri her yerde ekonomik yönden şikayetler olduğunu ifade eden Başkan Doğan; “Bilindiği gibi biz yaklaşık iki yıldır sahadan hiç çıkmıyoruz. Biz siyasetten ziyade vatandaşın durumunu ölçmeye yönelik ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamda bugün de Besni’de esnaf ziyaretlerimiz oldu. Gündem gittiğimiz her yerde aynı. Ekonomik problemler, bunun dışında demokrasiye yönelik, insanların hak ve hürriyetlerini kullanamayışlarına yönelik şikayetler var. Bu sarmal gittikçe ülke ekonomisini dibe vurdurdu ve artık içinden çıkılmaz bir durum oluştu. Adalet ve Kalkınma Partisi bunca yıldır sıcak parayı kullanırken göze görünen inşaat sektörüne, yandaşları zengin etme adına ihalelere kullandı. Oysa onları temel üretimin çoğunlaştırılmasına yönelik, ihracata yönelik, temel sanayiye yönelik harcamalar yapsalardı geldiğimiz nokta bu olmazdı” dedi.

BU MİLLETE BİR İYİLİK ETMEK İSTİYORSA DERHAL ERKEN SEÇİME GİTMELİDİR
Başkan Doğan açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Sonuçta gemi karaya oturdu. Bırakın o gemiyi yüzdürmeyi artık kıpırdatmak bile imkansızdır. Adalet ve Kalkınma Partisinin hem kendisine hem ülkeye hem de demokrasiye yapabileceği en güzel iyilik, en doğru eylem sandığı getirip erken seçime gitmesidir. Bu şekilde vatandaş kendisine yeniden güven telakki ederde iktidarda bırakırsa güven tazelemiş olur ve daha ciddi ekonomik ve siyasal tedbirler alır. Yok vatandaş kendisine ‘sen tribünde otur, artık tribünden hatalarını izle ne yanlışlar yapmışsız onları gör bir sonraki seçime hazırlık yap’ derse de çıkar tribünde oturur.  Tekrar söylüyorum. Bu ülkeye bu millete bir iyilik etmek istiyorsa derhal erken seçime gitmelidir. Çünkü gezdiğimiz her yerde gerek esnaf gerek çiftçi, tarımla, sanayi ile uğraşan herkes bu arzuda, bu istektedir. Eğer güven tazelemeyi düşünüyorlarsa sandığa gitmeliler. Ekonomide radikal kararlar almak istiyorlarsa güven tazelemeliler. Yapacakları seçim hem kendileri için hem de milletimiz için hayırlı olacaktır inşallah” 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor