İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER BESNİ’Yİ DİNLEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman’a geldi. Kahta ve Adıyaman’daki temaslarının ardından Besni’ye gelen Akşener Atatürk Caddesi üzerinde vatandaşlara seslendi.

SİYASET 7.10.2021 19:27:00 0
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER BESNİ’Yİ DİNLEDİ

AKŞENER BESNİ’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Ocak 2020’den bu yana saha çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şuana kadar 53 ili ziyaret etti. Ziyaretleri kapsamında bu kez Adıyaman’a gelen Akşener, Kahta ve Adıyaman’daki ziyaretlerinin ardından İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın, KayseriMilletvekili Dursun Ataş, Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile birlikte Besni’ye geldi.

Atatürk Caddesi üzerinde coşkuyla karşılanan Meral Akşener, ilk olarak esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Daha sonra vatandaşlara seslenen Akşener; “Ben tam 21 aydır yani iki yıla yaklaşan bir süredir ilçe ilçe, esnaf esnaf, dükkan dükkan geziyorum. Kamuoyuna mal olmayan bir başka iş daha yapmıyorum. Apartman zili çalıyorum, insanları dinliyorum.

Bunu neden yapıyorum biliyor musunuz, o dükkanlara girdiğim zaman iktidar partisini yermiyorum, kendi partimi övmüyorum, propaganda yapmıyorum sadece ve sadece sizin dertlerinizi dinliyorum.

Besnili, Kahtalı herhangi bir gencin iş bulamadığı bir düzen var. Bir kız çocuğu geldi ağlayarak. Diyor ki ben Adıyaman merkezde iki üniversite bitirdim, temizlikçi olarak işe girmeye kalkıştığım zaman oraya bile torpilsiz giremiyorum diyor. O hanım kızın söylediği şey Ahmet Aydın isimli milletvekili arkadaş telefon etmediği zaman iki üniversite mezunu temizlikçi bile alınmıyor dedi o kız çocuğu.

Tam 21 ay evvel gördüm ki siz konuşulmuyorsunuz. Siz konuşulmadığınız için de O’culuk, Bu’culuk üzerinden bir dümen dönüyor. Siz çırak çıkıyorsunuz ağalar çok kolay oyalıyor” diye konuştu.

ÇIRAK ÇIKAN SİZ OLDUNUZ, MİLYARLARCA  LİRAYI GÖTÜRENLER BİRİLERİ OLDU

Meral Akşener şöyle devam etti; “Şimdi esnafı gezme nedenim şudur: esnaf sanayicinin ürettiğini satar, esnafın sattığı mamulü, memur alır, işçi alır, çiftçi alır ve o dükkanların içerisinde her türden müşteri ile karşılaşırsınız ve pek çok derdi de o dükkanlarda dinlersiniz. Tencere kaynatamayan kadını görürsünüz, hayvancılık yapmak üzere olan besiciyi görürsünüz. Biraz önce elime bir kağıt tutuşturdu çiftçi kardeşim, gübreye, elektriğe, mazota gelen zammı konuşursunuz ve elinde bademi kalan bademciyi konuşursunuz. Velhasıl kelam herkesi o dükkanlarda konuşursunuz.

Bakın, kaşımın altında gözüm var diyerek kandırdılar sizi. Seçim zamanı şuculuk, buculuk üzerinden böldüler sizi. Sonuç olarak çırak çıkan siz oldunuz, milyarlarca lirayı götürenlerde birileri oldu. Esnaf için müşteri velinimettir. Dolayısıyla siyasetçi için de seçmen velinimet olmalıdır. Yıllar evvel ben DYP’de politika yapıyordum, Ana Vatan Partisi ile biz rekabet yapardık. Siz seçmenler bizi, rekabetimizi hizmet üzerinden zigaya çekerdiniz. O dönem bir dükkana girdiğimizde bize şu sözleri verdiniz ama yerine getirmediniz o yüzden Ana Vatan’a oy vereceğiz, yada Ana Vatan’lıya şunları söylediniz ama yerine getirmediniz o yüzden DYP’ye oy vereceğiz derlerdi. Bunların hepsi bitti, çırak çıkan siz oldunuz” dedi.

BEN DAHİL HERKES KARŞINIZDA HAZIR OLA DİKİLECEK

İYİ Parti iktidarında seçmene velinimet olduklarını hatırlatacaklarını ifade eden Akşener; “Şimdi vatandaşla bürokrasinin arasındaki bütün bağların koptuğu, kendinden menkul bürokratların, ne olduğu belirsiz danışmanların, bir takım yerlerde yönetim kurulu üyelikleri yaparak 100-150 bin lira maaş alan genel müdürlerin, bakan yardımcılarının olduğu bir ülkede senin oğlun işsizse, kızın atanamamışsa burada bir yanlış var demektir. Dolayısıyla bu harami düzeni beraberce el ele verip, seçmeni velinimet yaparak değiştireceğiz inşallah.

Benim şuan anlatmak istediğim şey propaganda falan değil. Siz kim olduğunuzun, ne olduğunuzun, bu memleketin esas asli unsuru olduğunuzun, velinimet olduğunuzu hatırlayacaksınız. El ele vereceğiz ve herkes buraya gelerek ben dahil herkes karşınızda hazır ola dikilecek. Seçim zamanı oylarınız cepte keklik olmayacak. Sizin sorularınıza herkes cevap verecek.

Şimdi seçmenine, meslek gruplarına, üreticiye terörist derse bu ülkeyi yönetenler zaten tuz kokmuş demektir. Onun için el ele vereceğiz, seçmeni velinimet yapacağız ve o ağalar o muhteremler buraya tek tek gelecek. Gelmeyene oy yok. Dolayısıyla bugün burada beraber olduğumuz için çok mutluyum. Ama ben insanların derdini dinlemek için buradayım” diye konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener konuşmalarının ardından esnaf ziyaretlerine devam etti. esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Akşener daha sonra ilçeden ayrıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor