iYi PARTi HEYETiNDEN GAZETEMiZE ZiYARET

.

SİYASET 15.09.2022 12:18:00 0
iYi PARTi HEYETiNDEN  GAZETEMiZE ZiYARET

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz ve beraberindeki heyet esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinlemek için Besni’ye geldi. Ziyaretleri kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Milletvekili Filiz ve Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan, Adıyaman ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

DOĞAN: AKP’NİN ADIYAMAN’A VERDİĞİ HİÇBİR ŞEY OLMADI

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz’e Besni’deki ziyaretleri esnasında İl Başkanı Kenan Doğan, İlçe Başkanı İmdat Yıldırım ve partililer eşlik etti. İlk olarak çarşı içerisindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret eden heyet, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Daha sonrasında gazetemizi ziyaret eden heyet açıklamalarda bulundu.

Ziyarette esnaf ve vatandaşların sorunlarına değinen İYİ Parti İl Başkanı Kenan Doğan; “Saha çalışmalarımız kapsamında Besni ilçemizde Gaziantep Milletvekilimiz İmam Hüseyin Filiz hocamla esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyoruz. Sahada şahit olduğumuz konularda bir de bizzat kendi dillerinden dinlemenin yollarını arıyoruz. Adıyaman ve ilçelerinin derdi hep aynı. Adıyaman, bir türlü çevresiyle bağlantı yollarının bitirilemediği, sulama barajlarının yapılamadığı, sağlık sorunlarının her geçen gün arttığı, insanların çevre illere çalışmaya gittiği ırgat kimliğini hala devam ettiriyor. Bu bağlamda 20 yıldır iktidar olan AKP’nin Adıyaman’a verdiği hiçbir şey olmadı, bu saatten sonra da olacağını düşünmüyoruz. Son günlerde seçim yatırımı olarak yeniden bir konut projesi açıkladılar, bu benim şahit olduğum üç defa açıklandı, en son 2019 yerel seçimlerinde yine bir açıklamaları vardı, her yıl 100 bin konut demişlerdi bugüne kadar gördüğümüz bir konut yok. Maalesef halkımızı bu seferde böyle aldatmanın yollarını arıyorlar. Ama vatandaş bu defa yemiyor. Artık vatandaşımız her şeye kulaklarıyla, gözleriyle şahit, biz sahadaki durumu görüyoruz, vatandaş bir an önce sandığın gelmesini bekliyor. Biz vatandaşımıza biraz daha sabır az kaldı diyoruz” diye konuştu.

FİLİZ: BESNİ’YE YABANCI DEĞİLİM

Daha sonra konuşan Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz ise; “İYİ Parti olarak saha çalışmalarımıza bugün Besni’de devam ediyoruz. Ben hem Besni’ye, hem Adıyaman’a yabancı birisi değilim. Daha önce Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğüm sırasında Adıyaman’da eğitim fakültesini, Besni’de meslek yüksekokulunu ve yine Gölbaşı’nda meslek yüksekokulunu faaliyete geçirmiştik. O zamanlar Gaziantep Üniversitesi bölge üniversitesi gibi faaliyetlerini devam ettiriyordu. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili olarak Besni’deyim.

“EMANETİ EHLİNE TESLİM EDİNİZ”

Buradaki ziyaretlerimiz zaten daha önceden bildiğimiz konuları vatandaşlarımızın ağzından dinleyip onların sorunlarına karşı çözüm önerilerini mecliste dile getirmek bizim birinci derece görevimiz. Herkesin bildiği gibi Türkiye’de enflasyon, hayat pahalılığı vatandaşı tamamen hayatından bezdirir hale getirmiştir. Bunun da en önemli sebebi maalesef Türkiye’de liyakatli kadrolara yer verilmemesidir. Liyakatli kadrolar olmayınca beceriksiz kişilerin ellerinde maalesef ülkemiz hak etmediği noktalara doğru gidiyor ve bu nedenle de vatandaşlarımız büyük mağduriyetler yaşıyor. İYİ Parti iktidarında inşallah birinci önceliğimiz liyakatli kadrolar olacaktır. Liyakat demek bilgi demek, tecrübe demek ve aynı zamanda ahlak demektir. Bunun üçü bir arada olmadan liyakatli kadrolar olmaz. Türkiye’nin içerisinde bulunduğu sorunların en önemli sebeplerinden bir tanesi de budur.

Son 20 yıla baktığımızda maalesef Türkiye eğitimde, sağlıkta, tarımda ve birçok konuda hep geriye doğru gitmiştir.  Dolayısıyla bütün bunların düzeltilmesi lazım. Bunun için de Kur’an-ı Kerim’de de bahsettiği gibi ‘emaneti ehline teslim ediniz’  dolayısıyla emaneti ehline teslim etmek bizim vatandaşımızın da görevleri arasındadır. Ehil kadrolarımızla inşallah Türkiye’nin tüm sorunlarının üstesinde geleceğiz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: PARTi HEYETiNDEN GAZETEMiZE ZiYARET

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor