İyi Parti ilçe başkanı Yıldırım'dan Akedaş ve Belediyeye sert eleştiri..

İYİ Parti Besni İlçe Başkanı İmdat Yıldırım, Besni'yi etkisi altına alan kar yağışının ardından Belediye ve Akedaşa yaşanan aksaklıklar hakkında sorular yöneltti.

GÜNDEM 21.01.2022 22:43:00 0
İyi Parti ilçe başkanı Yıldırım

Başkan Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Öncelikle karla mücadelede görev alan tüm personel arkadaşlara teşekkür ediyorum.2 gündür ilçemizde etkili olan kar yağışı arkasında birçok soru işareti bırakırken burada eleştirilmesi gereken kişiler beceriksizlikle eş anlam taşıyan" akepe " yöneticileri ve onların liyakatsiz kadrolarıdır. 

Soru 1: Yağışın yoğunluğuyla ilgili bilgi aldınız mı? Tabii ki evet. Bilgi alındığına göre vermiş olduğunuz personel sayısı ve araç sayısı karla mücadelede başarısız olacağınızı başından belli ediyordu. Kar küreme aracından birkaç tane kiralamak bu kadar mı zordu. Plansız programsız çalışarak personelinde emeğini hiçe sayıp personeli boşuna yordunuz. 

 Eğlenmeye, gezmeye vs. işlerinize para bulurken karla mücadeleyi daha teknolojik araçlarla yapmak için neden bulamıyorsunuz? 

Soru 2 Karla mücadelede bir kriz masası kuruldu mu.Eğer kurulduysa bu kriz masasının başkanlığını yapan liyakatsiz kimdi?

Liyakatsiz çünkü karla mücadele de çalışan personelin koordinasyon eksikliğinden dolayı verimli olamadıkları, görev dağılımının plansız yapıldığı aşikardır.

 Soru 3- Çevre ilçeler ve beldeler ayrıca karayolları bu kriz masasına dahil edildi mi? 

Edildiyse ilçemizin giriş ve çıkışındaki mağduriyetler neden yaşandı. Köy yollarının bu saate kadar hala kapalı olduğu bilgileri geliyor. Neden hala bu sorun giderilmedi. 

Ve en önemlisi bunlar olup biterken ilçeyi yöneten kişiler nerede ve hangi işle meşgullerdi?

Unutmadan akedaşa gelince, içme suyunun akedasin sağladığı elektrik yüzünden verilememesine ve şehrin uzun süren elektrik kesintisine maruz kalmasına, böyle bir bütçeyle bu mağduriyeti yaşatmasına diyecek bir şey bulamıyorum. Ha akepe ha akedaş" dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor