İzmir Besnililer derneği yeniden faaliyete geçti

GÜNDEM 12.12.2014 10:22:26 0
İzmir Besnililer derneği yeniden faaliyete geçti

Bağlarımızı koparmamak için derneğin olması şart 

 

Merkezi İzmir Balçova ilçesinde olan İzmir Besnililer Derneği başta ilgisizlik olmak üzere çeşitli nedenlerden dolayı 2012 yılında kapanmıştı. 

İzmir Besnililer Derneğinin kurucu üyelerinden olup uzun süre de başkanlığını yürüten işadamı hemşerimiz Veysel Önder, Besnili olarak İzmir'de yaklaşık 1000 eve yakın hemşerimizin bulunduğunu birbirimize ulaşıp özellikle Cenaze, düğün veya sosyal etkinlikler için herkesin ulaşabileceği haberdar olup, bağlarımızı koparmamak amaçlı derneğin şart olduğunu belirtti. Ayrıca “İzmir'de hemşehrilerimizin yoğun olduğu bölgeler belli bu bölgelerde lokal tarzında hemşehrilerimizin faydalanabileceği yerler yapıp hemşehrilerimizi biraraya getirmeliyiz” dedi. 

Salık: Dernekçiliğin bir gönül işi, bayrak yarışıdır 

Derneğin kurulmasının önemi ve gerekliliği konusunda herkesin söz aldığı toplantıda Kurucu ilk kurucu başkan olan Şaban Salık ise, dernekçiliğin bir gönül işi bayrak yarışı olduğunu, yapılan çalışmalar ile daima bir adım öteye götürüp en iyi ve faydalı şekle getirmek gerektiğini belirtip, “Kurulduğu günden beri dernek çalışmalarında daima üzerime düşen görev neyse severek yapmaya çalıştım şimdi de ne gerekirse yapacağım” dedi.

Prof. Dr. Mitat Bahçeci Derneğin projelerinden İzmir’de okuyan Besnili öğrencilere burs ve destek yönünü özellikle beğendiğini dernek olarak bu bağlamda çalışmaları destekleyeceğini üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirtti.

BEV heyeti Derneği ziyaret edecek

Veysel Önder şu anki yönetimin Genel kurula kadar Şaban Salık, Mithat Bahçeci,  Mustafa Torun, Vakas Dutlu, Mehmet Yeşildağ, Hasan Çağıran, Abidin Karaduman, Cengiz Önder, Volkan Yeşildağ olarak belirlediklerini, “Gelecek ay BEV' den gelecek olan heyeti misafir edip dernek çalışma ve programımız hakkında istişare edip çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 
 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor