İZMİR BESNİLİLER DERNEĞİ YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

Birkaç yıldır kapalı olan İzmir Besnililer Derneği yeniden faaliyete geçti. Derneğin yeni binası ise Erdemoğlu Vakfı tarafından satın alındı.

GÜNDEM 25.10.2021 15:01:00 0
İZMİR BESNİLİLER DERNEĞİ  YENİDEN FAALİYETE GEÇTİ

HEMŞERİLERİMİZİ DERNEĞİMİZE ÜYE OLMAYA BEKLİYORUZ

Uzun yıllardır faaliyette bulunmayan İzmir Besnililer Derneği geçtiğimiz Perşembe günü ilk kongresini gerçekleştirerek faaliyetlerine başladı. Kurucu Dernek başkanlığını üstlenen hemşerimiz Veysel Önder toplantıda yaptığı konuşmada; “İzmir Besnililer Kültür ve Dayanışma Derneğinde Derneğimiz Kurucular Kurulu 19/10/2021 tarihinde toplanmış ve kurucu yönetim kurulunda görev dağılımı aşağıdaki şekilde oluşturulmuştur. Kurucu Dernek Başkanlığına Veysel Önder, Başkan Yardımcılıkların Hüseyin Hüsnü Ibişağaoğlu ve Şaban Salık, Dernek Sekreterliğine Reşit Beydilli, Dernek Saymanlığına Mehmet Güray Bilgiç, Üye olarak Dursun Sarı ile Bekir Gediklioğlu olarak oluşturulmasına oybirliği ile karar verilmiştir. İzmir'de yaşayan tüm hemşerilerimizi derneğimize üye olmaya bekliyoruz” dedi.

BİNAYI ERDEMOĞLU VAKFI SATIN ALDI

Derneğin yeniden faaliyete geçmesinde Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun büyük destek verdiğini aktaran Başkan Önder, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Derneğin yeniden kurulmasına hem talep vardı hem de yetkililer ve hayırseverler tarafından yapılan yardımların düzgün ve etkin bir şekilde dağıtılması için yeniden faaliyete geçirme ihtiyacı duyuldu. Derneğimizin yeri daha önce olduğu gibi Balçova ilçesinde eski dernek binasına yakın bir yer. Şuan bulunduğumuz yer Besnililerin yoğun olarak bulunduğu bir yer. Derneğin hizmet binası Erdemoğlu Vakfı adına hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu tarafından satın alındı. Zaten derneğimizin yeniden faaliyete geçmesine İbrahim Erdemoğlu tam destek verdi. Binanın içerisinin tadilatıyla ilgili bizim girişimlerimiz oldu ve Balçova Belediyesinin de destekleriyle tadilat çalışmalarını tamamladık. Eski yerimizden şuan daha büyük olan binamızın bir kısmını lokal yapacağız bir kısmı da dernek faaliyetlerinde kullanılacak. Tüm bu çalışmaların tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde açılışımızı yapacağız. Bu süreçte bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Erdemoğlu Ailesinin değerli aile fertleri İbrahim ve Ali Erdemoğlu olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Derneğimiz yeniden Besnili hemşerilerimize hayırlı olsun.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor