İZMİR BESNİLİLER DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

.

GÜNDEM 11.03.2022 14:58:00 0
İZMİR BESNİLİLER DERNEĞİNDEN ÖĞRENCİLERE ANLAMLI DESTEK

Geçtiğimiz ay yeniden faaliyete başlayan İzmir Besnililer Derneğinde anlamlı bir etkinliğe imza atıldı. İzmir’de okuyan Besnili öğrencileri dernekte ağırlayan Dernek Başkanı Veysel Önder ve yönetim kurulu üyeleri, hazırladıkları Besni’nin yöresel ev yemeklerini öğrencilere ikram etti.

DERNEĞİN İLK ETKİNLİĞİ TAKDİR TOPLADI

Uzun yıllar faaliyette bulunmayan İzmir Besnililer Derneği geçtiğimiz ay Veysel Önder başkanlığında yeniden faaliyete geçti. Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından Bolçova’da derneğin hizmetine sunulan dernek binasında çalışmalara başlayan İzmir Besnililer Derneği düzenlediği ilk etkinlikle takdir topladı.

Dernek Başkanı Veysel Önder ve yönetim kurulu üyeleri İzmir’de okuyan Besnili öğrencileri dernekte ağırlayarak Besni’nin yöresel ev yemekleriyle öğrencilere ziyafet verdi. Öte yandan yemek programında üyeler ise öğrencilere maddi destekte bulundu.

Düzenlenen etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Veysel Önder; “Bilindiği üzere geçtiğimiz coşkulu bir açılışla faaliyetlerimize başladık. Bu süreçte çalışmalarımızı aralıksız devam ettirirken evlerinden, o sıcak aile ortamından uzakta ilçemizin eğitim kalitesini artırmak adına buralarda okuyan öğrencilerimize destek olmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlemek istedik. Onlara aile ortamındaki gibi hazırladığımız Besnimizin yöresel ev yemeklerini ikram ettik. Yine etkinliğimizde üyelerimiz ise öğrencilere maddi destekte bulundular. Öğrencilerimizi, evlatlarımızı derneğimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Dernek olarak bundan sonra da çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.  


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor