İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tut Belediyesine araç desteği

Geçtiğimiz Ocak ayında, Tut Belediyesi’ne makine-ekipman desteği sözü veren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer verdiği sözü tutarak Tut Belediyesine çöp aracı hibe etti.

GÜNDEM 19.11.2021 09:37:00 0
İzmir Büyükşehir Belediyesinden Tut Belediyesine araç desteği

Tut’un her alanda kalkınması için özellikle CHP’li büyükşehir belediyelerini yakın takibe alarak destek arayan Tut Belediye Başkanı Mehmet Kılıç, bu kapsamda CHP Adıyaman Milletvekili Abdurahman Tutdere ile birlikte geçtiğimiz Ocak ayında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmede, Tut ilçesinin makine-ekipman parkındaki araç ihtiyacını da gündeme getiren Başkan Kılıç olumlu yanıt almıştı. Kılıç’ın talebini geri çevirmeyen Soyer, araç gönderilmesi için prosedürlerin yerine getirilmesi talimatını vermişti.
Tunç Soyer’in talimatıyla başlatılan işlemlerin ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1 adet çöp toplama aracını Tut Belediyesi’ne hibe etti.
Tunç Soyer’e teşekkür eden Başkan Kılıç “İzmir Büyükşehir Belediyemiz bize gerçek anlamda ağabeylik yapan bir konumda. İzmir’den gelen çöp aracı ile makine parkımız daha da güçlendi. İzmir’imizin desteği bununla da sınırlı kalmayacak. Sayın Başkan Tunç Soyer ile görüşmede, Tut’un yöresel ürünlerinin pazarlanması konusunda da destek istemiştik. Bu konuda da olumlu yanıt aldık. Bu konuda da temaslarımız devam ediyor” diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor