İZMİR’DE COŞKULU AÇILIŞ

İzmir Besnililer Derneği görkemli açılış ile yeniden hizmete başladı. Mülkü, Erdemoğlu Ailesi tarafından satın alınarak İzmir’de yaşayan Besnililerin kullanımına sunulan Dernek binasının açılışına, çok sayıda hemşerimizin yanı sır

GÜNDEM 8.02.2022 09:16:00 0
İZMİR’DE COŞKULU AÇILIŞ

İzmir Besnililer Derneği geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan görkemli açılış ile yeniden hizmete başladı. Mülkü, Erdemoğlu Ailesi tarafından satın alınarak İzmir’de yaşayan Besnililerin kullanımına sunulan Dernek binasının açılışına, çok sayıda hemşerimizin yanı sıra İzmir’in üst düzey yöneticileri de katıldı.

İZMİR VE ÇEVRE İLLERDEN ÇOK SAYIDA HEMŞERİMİZ KATILDI

Uzun süredir faaliyetlerine ara veren İzmir Besnililer derneği geçtiğimiz Cumartesi günü görkemli bir tören ile yeniden hemşerilerimizin hizmetine açıldı. Hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun maddi ve manevi desteği ile yeniden faaliyetlerine başlayan Derneğin açılış törenine İzmir’de yaşayan Besnililerin yanı sıra İstanbul ve çevre illerde ikamet eden hemşerilerimiz de büyük ilgi gösterdi.
İzmir’in Balçova ilçesindeki Dernek binasının açılışının sunuculuğunu Gazetemiz Yazarı- Şair Hasan Emre yaptı. Dernek başkanı İşadamı Veysel Önder ve Yönetim Kurulu üyelerinin ev sahipliğindeki törene, Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Besnili hemşerimiz Oğuz Kaan Salıcı, İzmir Milletvekilleri Murat Bakan, Atilla Sertel, Devrim Barış, Ednan Arslan, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Andan Özbay Sabak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Besnililer Derneği Başkanı Ahmet Bozmaz, İzmir Adıyamanlılar Derneği Başkanı Abdullah Tekbaş, Uşak Besnililer Derneği Başkanı Nuri Çimen, İzmir Halıcılar Derneği Başkanı Naci Ölçen ile çok sayıda Besnili hemşerimiz katıldı.

BESNİLİLER GİTTİKLERİ YERE KÜLFET DEĞİL NİMET OLDULAR

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan törende Hasan Emre’nin ilk olarak “Cumhuriyetimizin Güneşinin Alacakaranlığı olan Samsun’da Ulu Önderimize yapılan saygısızlığı tüm Besnililer olarak yüksek sesle buradan telin ediyor ve kınıyoruz.” Cümlesi alanda bulunanlar tarafından coşku ile karşılandı. Şiirlerle süslenen sunumda mikrofona davet edilen Veysel Önder, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ve Oğuz Kaan Salıcı yaptıkları konuşmalarda Besnililerin gittikleri yere külfet değil nimet oldukları ve Besnili insanların girişimciliği ve hoşgörüsü noktasında ve Erdemoğlu Ailesinin tüm alanlarda Besni ve ülke genelinde yaptıkları hayırlara ortak vurgular yaptılar.

TÜM BESNİLİLERİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Son olarak mikrofona gelen hayırsever hemşerimiz İbrahim Erdemoğlu, gurbette Besnililerin birbirleriyle kaynaşma noktasında dernekçiliğin önemine vurgu yaparak, imkanları ölçüsünde tüm Besnililerin yanında olmaya devam edeceklerini söyleyerek dernek başkanı Veysel Önder’in şahsında tüm katılımcılara teşekkür etti.
Son olarak, katkılarından dolayı İbrahim Erdemoğlu, Oğuz Kaan Salıcı, Fatma Çalkaya, Andan Özbay Sabak ve Hasan Emre’ye dernek yöneticileri tarafından plaket takdimi ve kurdela kesim töreni yapıldı.


Anahtar Kelimeler: İZMİR’ COŞKULU AÇILIŞ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor