İzmir´deki Besnililer kahvaltıda buluştu

İzmir´de yaşayan Besnili hemşerilerimiz kahvaltıda buluşarak hasret giderdi. Gazetemiz yazarı Uzm. Dr. Mustafa Torun ve eşinin koordinesinde Sevgi ve İbrahim İbişoğulları´nın restoranında buluşan 50 civarında hemşerimiz hasret giderdi.

GÜNDEM 21.01.2020 08:55:49 0
İzmir´deki Besnililer kahvaltıda buluştu

Gazetemiz yazarı Mustafa Torun, buluşmayla ilgili olarak verdiği bilgide, ?Bugün Besnili sevgili Sevgi İbişoğulları ve değerli eşi İbrahim İbişoğulları´nın ev sahipliğinde İzmir Güzelbahçe´deki Sevgice Lezzetler restoranında İzmir ve Uşak´taki Besnililerin kahvaltılı buluşması rekor sayıdaki katılımcı ile gerçekleşti. Uzun zamandır birbirlerini görmeyen Besnililer Hasan ve Nilüfer öğretmenlerini karşılarında görünce şaşırdılar, hasret giderdiler. Buluşmamızda Dernekleşme ve öğrencilere burs ve dayanışma gündeme getirildi. En kısa zamanda yeniden buluşmak için karar verilen kahvaltılı toplantı Sevgi İbişoğulları´na teşekkürler edilerek sona erdi.? dedi.
İzmir´deki kahvaltılı toplantıya Uşak Mevlana ve Yunus Emreyi Sevenler Derneği başkanı Ahmet Baba ve Uşak´tan gelen birçok hemşerimiz de katıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor