JAGER FABEL AVCI TEKSTiL BESNi’DE ÜRETiME BAŞLIYOR

Besni OSB’de Tekstil ürünleri üretecek olan Jager Fabel Avcı Tekstil personel alımına başladı. İlk başta 200 kişinin istihdam edileceği tekstil fabrikasında, ağırlıklı olarak kadınlar çalışacak.

GÜNDEM 15.07.2022 11:21:00 3
JAGER FABEL AVCI TEKSTiL  BESNi’DE ÜRETiME BAŞLIYOR

İLK ETAPTA 200 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

Besni Organize Sanayi Bölgesinde Mustafa İbiş’e ait olan atıl durumdaki Fabrika binasını satın alarak tekstil fabrikasına dönüştüren Jager Fabel avcı Tekstil, makine kurulumunun tamamlanmasının ardından personel alımına da başladı. Jager Fabel avcı Tekstil Yönetim Kurulu başkanı Yunus Avcı, Tekstil ürünlerinin üretileceği fabrika ile ilgili gazetemizi ziyarat ederek bilgiler verdi.
Fabrikanın kurulumu hakkında ve bundan sonraki süreçleri hakkında konuşan Avcı, ilk etapta 200 kişinin istihdam edileceğini söyledi. Amaçlarının Besni’nin ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamak olduğunu söyleyen Avcı, “Fabrikamızın kurulum işleri tamamlandı. Ağustos başında üretime başlamayı planlıyoruz. Bu doğrultuda Fabrikamıza işçi alımlarına da başladık. Tesisimizde hem bayan hem erkek istihdamı olacak. Ancak Tekstil fabrikası olduğu için ağırlıklı olarak Kadın çalışanımız daha çok olacak. Çalışmak isteyen hemşerilerimizin Fabrikamıza doğrudan müracatta bulunmaları gerekmektedir. İleriki dönemde hedefimiz istihdam sayımızı artırarak Besni ekonomisine daha çok katkıda bulunmak” dedi. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor