Kadir Gör’ün, “Boşuna sevmişim” isimli ilk albümü piyasaya çıktı

GÜNDEM 29.04.2014 15:05:06 0
Kadir Gör’ün, “Boşuna sevmişim”  isimli ilk albümü piyasaya çıktı

İstanbul Bahçelievler Kanatçı Diyar'da yapılan Albüm tanıtım gecesine Besnililerin yanı sıra çok sayıda isimlerini yazamadığım İş adamları, siyaset dünyası, Sanatçı dostları ve sevenleri katıldı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü saat 19:00 ile 23:00 arası yapılan albüm tanıtım gecesine, Tv. Müzik Kanalları Yöneticileri, Besnili Ses Sanatçılarımızdan Mesut Taşdemir, Fevzi Kaleağası'nın yanı sıra Ankaralı Namık, Adıyamanlı Sanatçılar Haydar Ulaş, Hüseyin Akar, Yaman, Kahtalı İbrahim ve onlarca sanatçı dostları Kadir Gör'e söyledikleri birbirinden güzel türküleriyle destek verdiler. Gecenin ilerleyen saatlerinde, Sanatçı Kadir Gör'ün Bağlaması Açık artırma ile sanatçıya yardım olması bakımından satışa sunuldu ve isminin açıklanmasını istemeyen Karadenizli İş Adamı tarafından alınarak başka bir sanatçıya hediye edildi. Ayrıca geceye katılanlar Kadir Gör'ün albümünden satın alarak kendisine destek oldular. 

Sahneye Çıkan Kadir Gör konuşmasında, Adıyaman Besnili, Tut Sallak doğumlu olduğunu belirterek, “Öncelikle bu özel günümde alnımı ak eden, beni yalnız bırakmayan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Hemşerilerime, Sanatçı dostlarıma, Çelenk gönderen İş Adamı Metin Kütük,e  ve diğerlerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.Giriş davetiyesinin 100 TL. olması nedeni ile katılımın sınırlı sayıda olduğu gözlendi. Geceye katılan Besni Ses Sanatçımız Mesut Taşdemir son Albümü olan içerisinde Yar Yar adlı eserine Klipte çekilen SİLDİM Albümünden 4 hareketli Türkü ile meslektaşı Kadir Gör'ü kendi deyimi ile özel gününde yalnız bırakmadı. Besnili Ses Sanatçılarımızdan Mesut Taşdemir, Fevzi Kaleağası, Besni Ekspres Gazetesi, Görüntü sistemleri işletmecisi Besnili Şükrü Yüksel, Bağış Ayakkabıcılık Halit Bağış, Bir dönem Küçükköy Besnililer Derneği Başkanı ve yöneticilerinden Halil Çelik, Besni Güncelden Seçkin Çoban güzel bir sanatçı daha çıkıyor dediler. Gece bu sözlerle sona erdi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor