Kar hayatı olumsuz etkiledi

Etkili kar yağışı Besni´de hayatı olumsuz etkilerken dün ilçe genelinde okullar 1 gün tatil edildi.

GÜNDEM 23.12.2016 14:18:44 0
Kar hayatı olumsuz etkiledi

Etkili kar yağışı Besni´de hayatı olumsuz etkilerken dün ilçe genelinde okullar 1 gün tatil edildi. 8 köy yolu ulaşıma kapanırken ilçe merkezi Kozluca mevkiindeki zincirleme kazada çok sayıda araç biri birine girdi. Gece boyunca ilçenin çeşitli yerlerinde 12 maddi hasarlı kaza meydana geldi.

Okullar 1 gün tatil edildi

Çarşamba günü başlayan kar yağışı Besni´de hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde öğleden sonra başlayıp Perşembe günü sabaha kadar kar fırtınası olarak devam eden etkili kar yağışı, hayatı olumsuz etkilerken okullar Perşembe günü, 1 gün süreyle tatil edildi. Ana arterleri açmak için Belediye ve Karayollarına ait ekipler tüm gece boyunca çalıştı. Şehir içi ara yollarda ise kar temizleme çalışmaları devam ediyor.  Yılın ilk karıyla çocuklar doyasıya eğlenirken, Kozluca mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında çok sayıda araç birbirine girdi. Gece boyunca, Merinos Kavşağı, Kozluca virajı ve Çat mevkilerinde 12 maddi hasarlı kaza oldu. Kazalarda ölen ya da yaralanan olmadı.

8 Köy yolu ulaşıma kapandı

Çarşamba günü başlayan ve etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı 8 köy yolu ulaşıma kapandı. Kısa sürede etkisini artıran kar yağışı nedeniyle Besni ilçesine bağlı Kızılpınar, Beşkoz, Karalar, Kuzevleri, Eğerli, Çorak, Pınarbaşı ve Çaykaya köylerinin yolları ulaşıma kapandı.

Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yolların açılması için çalışmaları devam ediyor.

Adıyaman´da da okullar tatil

Kar yağışının etkili olduğu Adıyaman´ın bazı ilçe ve köylerinde de okullar 1 gün tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamada, ?İlimizde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Adıyaman Merkeze bağlı Yazıbaşı, Şerefli, Kaşköy, Kuyucak, Yukarıkuşakkaya, Koçali, Kömür ve Yaylakonak Beldeleri, Pınaryayla, Kayatepe, Çemberlitaş, Zey, Tekpınar ve Atakent Köyü ile Gölbaşı ve Çelikhan İlçelerimizde taşıma merkezleri ve köyleri ile Sincik, Gerger ve Besni ilçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar 22 Aralık 2016 Perşembe günü bir gün süreyle tatil edilmiştir.

Sevgili öğrencilerimize, kıymetli velilerimize ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.? denildi. 


Anahtar Kelimeler: hayatı olumsuz etkiledi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor