Karagüveç Ortaokulu İtalya ve Fransa Eğitimlerini Tamamladı

Karagüveç Ortaokulu yenilikçilik ve yaratıcılık üzerine hazırlamış olduğu "Sadece Hayal Eden Değil Hayalini Gerçeğe Dönüştüren Nesiller İçin İnovasyon" adlı proje kapsamında ilçemizi temsil ederek Fransa (Paris)´da ve İtalya ( Florensa)´da kurslarını tama

EĞİTİM 19.05.2017 18:12:51 0
Karagüveç Ortaokulu İtalya ve Fransa Eğitimlerini Tamamladı

Karagüveç Ortaokulu yenilikçilik ve yaratıcılık üzerine hazırlamış olduğu "Sadece Hayal Eden Değil Hayalini Gerçeğe Dönüştüren Nesiller İçin İnovasyon" adlı proje kapsamında ilçemizi temsil ederek Fransa (Paris)´da ve İtalya ( Florensa)´da kurslarını tamamlayarak ülkemize döndüler.

Projeye okulun tüm branş öğretmenleri ve idarecileri ile toplam 9 öğretmen katıldı. Proje koordinatörü Fatmanur Tektaş ve Okul Müdürü Mustafa Solmaz okullarına yapacakları "İnovasyon Laboratuvarıyla? öğrencilerde yenilikçilik ve yaratıcılık duygularını harekete geçirerek eğitimi daha aktif ve etkili hale getirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ise; ?Bu tür çalışmaların okullarımızın farklı kültürleri tanıması, karşılaşılan iyi uygulamaların ülkemize taşınması, eğitimde yenileşme adına önem arz ediyor.

Ülkemizin AB projelerinde daha da etkin rol alması açısından okullarımızın Erasmus+ projeleri hazırlamasının son derece önemli olduğunu belirtmek isterim. Bu yıl daha fazla okulumuzun bu imkânlardan faydalanarak, eğitimde daha da ileri gideceğimize, Besni´ye yeni ufuklar açılacağı konusuna inancım tamdır? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor