Karakuş Güven Tazeledi

Geçtiğimiz hafta sonu olağan genel kurul toplantısını yapan Besni Aşağıçöplü Yardımlaşma Derneğinde mevcut başkan Vakkas Karakuş yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 1.11.2019 13:17:40 0
Karakuş Güven Tazeledi

Geçtiğimiz hafta sonu Besni Aşağıçöplü Yardımlaşma Derneğinde seçim heyecanı yaşandı. Dernek binasında yapılan kongre saygı duruşu, istiklal Marşı ve divan teşekkülü ile başladı. Ardından dernek faaliyet ve mali raporları okunarak ibraları yapıldı.
Daha sonra seçime geçildi. Yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Vakkas Karakuş oy birliğiyle yeniden başkanlığı seçilerek güven tazeledi. Kongrede konuşan Başkan Vakkas Karakuş, yönetime ilk defa bayan arkadaşlar kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Karakuş, üye sayılarını artırdıklarını ve dernek bünyesinde çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.
Seçim sonucunda yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; ?Vakkas Karakuş, Mustafa Kara, Reşit Kaşıkara, Mehmet Ali Kaplan, Yasemin Özer, Tahsin Kara ve Metin Akcakaya?


Anahtar Kelimeler: Karakuş Güven Tazeledi

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor