Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kariyer Günlerinde Ustalarla Öğrenciler Bir Araya Geldi

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen kariyer günlerinde küçük sanayi sitesi esnafları Ali Haydar İncibaş ve Hayati İşitmen öğrencilerle bir araya geldi.

EĞİTİM 22.12.2017 09:58:07 0
Kariyer Günlerinde Ustalarla Öğrenciler Bir Araya Geldi

Adıyaman Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen Kariyer Günlerinin bu ay ki konukları, Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarından Ali Haydar İncibaş ile Hayati İşitmen oldu.

Okulun konferans salonunda gerçekleşen programa Motorlu Araçlar Teknolojileri Alanı öğrencileri ve 9. Sınıf öğrencilerine konuklar tarafından meslek hayatlarından örnekler verilerek motorlu araçlar teknolojisi alanında neler yapabileceklerine dair bilgiler aktarıldı.

Programda konuşma yapan Okul Müdürü Nevzat Avşar; ?Motorlu Araçlar Teknolojileri alanı şu an da gerek öğrencilerimiz gerek velilerimiz tarafından oldukça rağbet gösterilen bir alan durumunda. Okulumuzun yapımını sağlayan İsotlar A.Ş. tarafından düzenli olarak geliştirilen atölyelerimizde öğrencilerimiz hem oto elektromekanik hem de kaporta boya dallarında eğitim alıyor, son sınıf öğrencilerimiz ise haftanın üç günü dallarına uygun işletmelerde staj eğitimlerini alıyorlar.

Sanayiye ara eleman yetiştirmek olan asıl görevimizin yanında çalışkan, dürüst birer birey yetiştirmeye de gayret gösteriyoruz.

İlçemizde uzun yıllardan beri motorlu araçlar teknolojileri alanında halkımıza hizmet sunan iki deneyimli Ustamıza katılımlarından ve meslek hayatlarına ve tecrübelerine dair paylaşımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca programın hazırlanmasına vesile olan Motorlu Araçlar Teknolojileri Öğretmenlerimiz Halil Aykaç ve İsa Yeloğlu´na da teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER