Kaymakam Demir ziyaretlerine devam ediyor

Besni Kaymakamı Nazlı Demir, köy ziyaretleri kapsamında Ören ve Sugözü köylerini ziyarette etti. burada şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen Kaymakam Demir, ailelerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.

GÜNDEM 5.03.2021 09:58:15 0
Kaymakam Demir ziyaretlerine devam ediyor

Besni Kaymakamı Nazlı Demir ziyaretleri kapsamında ilk olarak Sugözü köyünü ziyaret etti. Ziyaretinde Mardin´in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Er İmam Tan´ın kabrini ziyaret ederek dua eden Demir daha sonra aileyle bir araya geldi. Kaymakam Demir, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını dile getirerek ailenin taleplerini dinledi. Ziyaretleri sırasında Kaymakam Demir´e İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın ve İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara eşlik etti.
Daha sonra Besni´ye bağlı Ören köyünü ziyaret eden Kaymakam Nazlı Demir, Ören köyü ilkokulunu ve jandarma karakolunda incelemelerde bulundu.
İncelemelerinin ardından Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye´nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı sırasında çıkan çatışmada yaralanan Gazi Umut Yavuz´u ziyaret eden Demir, aile fertleriyle bir araya geldi. Ailenin taleplerini dinleyen Kaymakam Demir´e ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Tanrıkolu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Devlet Subaşı eşlik etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor